Now Reading:
Potpisani ugovori: Grad Prelog odobrio udrugama više od 41 tisuće eura za njihove projekte
Full Article 1 minutes read

Potpisani ugovori: Grad Prelog odobrio udrugama više od 41 tisuće eura za njihove projekte

Grad Prelog je u listopadu 2022. godine raspisao natječaj za financiranje javnih potreba u 2023. godini u dijelu koji se odnosi na društvene djelatnosti.

Na temelju pristiglih prijava koje zadovoljavaju uvjete natječaja izvršen je pregled i donesena je odluka o dodjeli financijskih sredstava. Udruge, kojima su sredstva odobrena, potpisale su ugovore s Gradom Prelogom. Rezultate natječaja je predstavila Marija Igrec, viša stručna suradnica za društvene djelatnosti u Upravi Grada Preloga.

Ukupna planirana vrijednost natječaja bila je 44.727,59 eura. Udruge su svoje prijave podnosile na način da su se, temeljem područja djelovanja, opredijelile za odgovarajuće prioritetno područje: kultura, tehnička kultura, udruge osoba s invaliditetom i ostale udruge. Na natječaj su se javile ukupno 32 udruge, s 45 projekata, a četrdeset i dva projekta su odobrena. Prijavitelji su od Grada Preloga tražili iznos od 72.028,35 eura za prijavljene projekte, dok je odobreno ukupno 41.276,79 eura. Svim predstavnicima udruga, prilikom potpisivanja ugovora, čestitao je zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan, zaželjevši svima puno uspjeha u provođenju programa.

Popis udruga po prioritetnim područjima kojima su odobrena financijska sredstva

sjever.hr/prelog.hr
25.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.