Now Reading:
Nagrađeni najbolji novomarofski sportaši: Slavku Maisteru priznanje za životno djelo, Lovro Černi najbolji sportaš
Full Article 2 minutes read

Nagrađeni najbolji novomarofski sportaši: Slavku Maisteru priznanje za životno djelo, Lovro Černi najbolji sportaš

Nakon godišnje skupštine Zajednice sportskih udruga Grada Novog Marofa, održana je dodjela priznanja za najbolje sportaše, ekipe i trenera.

Tako je za postignute rezultate u protekloj godini, za najboljeg sportaša proglašen Lovro Černi, član Grebengradskih streličara. Najuspješnija ekipa je ekipa Grebengradskih streličara (Černi, Gradiščak, Krizmanić) koja je osvojila zlatnu medalju na državnom prvenstvu, a njihov trener Zoran Marenčić proglašen je najuspješnijim trenerom.

Posebno priznanje za uspjehe u sportu u prošloj godini dodijeljeno je Josipu Meštriću iz Biciklističkog kluba Maraton Beciklin.

Zlatnu plaketu istaknutih sportaša i sportskih djelatnika za predan rad dulje od 25 godina, uručena je Dragutinu Đakmancu i Vladimiru Vugeru.

Priznanje za životno djelo otišlo je u ruke dugogodišnjeg predsjednika i člana ŠRD Marof Slavka Maistera za predan rad u sportu više od 40 godina.

Nagrade je laureatima dodijelio gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

-Mi kao Grad podupiremo sve vrste sportova i njihove natjecatelje, a to je i vidljivo i povećanim izdvajanjem sredstava za Zajednicu sportskih udruga Grada Novog Marofa. Na taj se način omogućuje klubovima i pojedincima da postižu dobre rezultate i razvijaju svoje sposobnosti. Ova dodjela dokaz je da za vrhunski sport i i izvanredne rezultate u Novom Marofu nema straha – poručio je Jenkač dodavši kako će Grad uvijek voditi brigu da sportaši imaju najbolje moguće uvjete za treniranje.


www.sjever.hr
22.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.