Now Reading:
Uskoro 15. “Babičini kolači”! Drage bake, prijavite se i pokažite svoje kulinarsko umijeće
Full Article 1 minutes read

Uskoro 15. “Babičini kolači”! Drage bake, prijavite se i pokažite svoje kulinarsko umijeće

Krapinsko – zagorska županija i Turistička zajednica KZŽ u suradnji s Gradom Krapina organiziraju tradicionalnu manifestaciju “Babičini kolači”.

Podsjetimo, riječ je o jedinstvenoj manifestaciji kojom se promiče vrijednosti žena, obitelji te živom čuva gastronomska tradicija Zagorja, a koja će se 15. put po redu održati 22. travnja ove godine u Krapini odakle dolazi pobjednica Vesna Hršak s kolačem “Svečana martinjska pita”.

Na natjecanje u pečenju kolača prema originalnim receptima naših baka i prabaka mogu se prijaviti žene s područja Krapinsko-zagorske županije, a osnovni uvjet za sudjelovanje je da su bake. Stoga iz Županije pozivaju sve zainteresirane bake da podijele svoje kulinarsko umijeće koje su naslijedile od svojih baka i prabaka te da se prijave na 15. “Babičine kolače”.

Prijave s receptima natjecateljskog kolača potrebno je do 17. ožujka ove godine dostaviti elektroničkim putem na mail adresu poljoprivreda.kzz@kzz.hr ili na adresu: Krapinsko – zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, Krapina s naznakom: „Prijava za 15. Babičine kolače“.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 049/329-084, kontakt osoba je Ivanka Kuščar.

www.sjever.hr
23.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.