Now Reading:
Uskoro 15. “Babičini kolači”! Drage bake, prijavite se i pokažite svoje kulinarsko umijeće
Full Article 1 minutes read

Uskoro 15. “Babičini kolači”! Drage bake, prijavite se i pokažite svoje kulinarsko umijeće

Krapinsko – zagorska županija i Turistička zajednica KZŽ u suradnji s Gradom Krapina organiziraju tradicionalnu manifestaciju “Babičini kolači”.

Podsjetimo, riječ je o jedinstvenoj manifestaciji kojom se promiče vrijednosti žena, obitelji te živom čuva gastronomska tradicija Zagorja, a koja će se 15. put po redu održati 22. travnja ove godine u Krapini odakle dolazi pobjednica Vesna Hršak s kolačem “Svečana martinjska pita”.

Na natjecanje u pečenju kolača prema originalnim receptima naših baka i prabaka mogu se prijaviti žene s područja Krapinsko-zagorske županije, a osnovni uvjet za sudjelovanje je da su bake. Stoga iz Županije pozivaju sve zainteresirane bake da podijele svoje kulinarsko umijeće koje su naslijedile od svojih baka i prabaka te da se prijave na 15. “Babičine kolače”.

Prijave s receptima natjecateljskog kolača potrebno je do 17. ožujka ove godine dostaviti elektroničkim putem na mail adresu poljoprivreda.kzz@kzz.hr ili na adresu: Krapinsko – zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, Krapina s naznakom: „Prijava za 15. Babičine kolače“.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 049/329-084, kontakt osoba je Ivanka Kuščar.

www.sjever.hr
23.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.