Now Reading:
Uživajte u mini proljeću – evo kada se vraća zima i to u velikom stilu, uz osjetan pad temperature i snijeg!
Full Article 1 minutes read

Uživajte u mini proljeću – evo kada se vraća zima i to u velikom stilu, uz osjetan pad temperature i snijeg!

Imamo priliku uživati u lijepim danima uz iznadprosječne temperature za ovo doba godine i bit će tako još koji dan, ali prognostičari najavljuju veliku promjenu vremena koja donosi osjetan pad temperature i, vjerovali ili ne – snijeg!

Prema najavama prognostičara koje donosi portal N1, srijeda će još biti uglavnom stabilna, suha, uglavnom oblačnija u gorskoj Hrvatskoj i na dijelu obale Jadrana, a bit će i dalje toplije od prosjeka, no četvrtak će posvuda biti promjenjiviji, nestabilniji, lokalno uz kišu, kako u unutrašnjosti tako i duž Jadrana. U petak još vjetrovitije, jačat će južina, uz povremenu kišu.

Do tada kako-tako, a za vikend, već u subotu od jutarnjih sati postupno intenziviranje oborine, a onda prema večeri kako temperature budu padale, kiša će prelaziti u susnježicu i snijeg, najprije u gorju.

Ipak, snijega će, kako sada stvari stoje, osobito tijekom noći na nedjelju i u nedjelju biti i u nižim predjelima, donosi N1. Temperature će lokalno pasti i za desetak stupnjeva. Duž Jadrana će zapuhati jaka i olujna bura.

sjever.hr/n1info.hr
21.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.