Now Reading:
Uživajte u mini proljeću – evo kada se vraća zima i to u velikom stilu, uz osjetan pad temperature i snijeg!
Full Article 1 minutes read

Uživajte u mini proljeću – evo kada se vraća zima i to u velikom stilu, uz osjetan pad temperature i snijeg!

Imamo priliku uživati u lijepim danima uz iznadprosječne temperature za ovo doba godine i bit će tako još koji dan, ali prognostičari najavljuju veliku promjenu vremena koja donosi osjetan pad temperature i, vjerovali ili ne – snijeg!

Prema najavama prognostičara koje donosi portal N1, srijeda će još biti uglavnom stabilna, suha, uglavnom oblačnija u gorskoj Hrvatskoj i na dijelu obale Jadrana, a bit će i dalje toplije od prosjeka, no četvrtak će posvuda biti promjenjiviji, nestabilniji, lokalno uz kišu, kako u unutrašnjosti tako i duž Jadrana. U petak još vjetrovitije, jačat će južina, uz povremenu kišu.

Do tada kako-tako, a za vikend, već u subotu od jutarnjih sati postupno intenziviranje oborine, a onda prema večeri kako temperature budu padale, kiša će prelaziti u susnježicu i snijeg, najprije u gorju.

Ipak, snijega će, kako sada stvari stoje, osobito tijekom noći na nedjelju i u nedjelju biti i u nižim predjelima, donosi N1. Temperature će lokalno pasti i za desetak stupnjeva. Duž Jadrana će zapuhati jaka i olujna bura.

sjever.hr/n1info.hr
21.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.