Now Reading:
Koprivničko – križevačka županija nastavlja sa sufinanciranjem programa i projekata udruga – raspisani natječaji vrijedni preko 114 tisuća eura
Full Article 3 minutes read

Koprivničko – križevačka županija nastavlja sa sufinanciranjem programa i projekata udruga – raspisani natječaji vrijedni preko 114 tisuća eura

Koprivničko – križevačka županija raspisala je natječaje za 2023. godinu za sufinanciranje programa i projekata udruga koje su usmjerene na područja zdravstva i brige o osobama s invaliditetom, odgoja, obrazovanja i ostalih aktivnosti, unaprjeđenje kvalitete života umirovljenika i osoba treće životne dobi te rada s hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji.


Sufinanciranjem aktivnosti udruga značajno će se doprinijeti njihovom radu, a Županija na ovaj način nastavlja s aktivnim provođenjem mjera socijalne politike i skrbi. Ukupna vrijednost četiri natječaja sufinanciranja programa i projekata udruga iznosi više od 114 tisuća eura.

Za udruge koje su programski i projektno usmjerene na rad u području zdravstva i brige o osobama s invaliditetom planirana vrijednost Natječaja iznosi 35 tisuća eura, pri čemu je najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu 2.650 eura.

Ukupna planirana vrijednost Natječaja za udruge s područja odgoja, obrazovanja i ostalih aktivnosti je gotovo 16 tisuća eura. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu je 665 eura.

Natječaj je raspisan i za sufinanciranje programa i projekata udruga umirovljenika kojima se unaprjeđuje kvaliteta života umirovljenika i osoba treće životne dobi. Vrijednost Natječaja je gotovo 30 tisuća eura, a najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu je 6.600 eura.

Financijska podrška je osigurana i za programe i projekte udruga koje doprinose razvoju u području rada s hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Ukupna planirana vrijednost Natječaja je nešto više od 33 tisuće eura, a najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu je 11 tisuća eura.

Prijave na natječaje primaju se isključivo u elektronskom obliku, a svi detalji dostupni su na službenoj internetskoj stranici Koprivničko – križevačke županije.

– Prijave poslane poštom neće se uzimati u obzir – ističu u Županiji.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa za sva navedena područja je 17. ožujka 2023. godine, a dodatne informacije mogu se dobiti putem adrese e-pošte: pitanja@kckzz.hr

Tehnička podrška vezana uz e-prijave može se dobiti isključivo putem adrese e-pošte: podrska-eprijave@kckzz.hr

www.sjever.hr
21.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.