Now Reading:
Koprivničko – križevačka županija nastavlja sa sufinanciranjem programa i projekata udruga – raspisani natječaji vrijedni preko 114 tisuća eura
Full Article 3 minutes read

Koprivničko – križevačka županija nastavlja sa sufinanciranjem programa i projekata udruga – raspisani natječaji vrijedni preko 114 tisuća eura

Koprivničko – križevačka županija raspisala je natječaje za 2023. godinu za sufinanciranje programa i projekata udruga koje su usmjerene na područja zdravstva i brige o osobama s invaliditetom, odgoja, obrazovanja i ostalih aktivnosti, unaprjeđenje kvalitete života umirovljenika i osoba treće životne dobi te rada s hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji.


Sufinanciranjem aktivnosti udruga značajno će se doprinijeti njihovom radu, a Županija na ovaj način nastavlja s aktivnim provođenjem mjera socijalne politike i skrbi. Ukupna vrijednost četiri natječaja sufinanciranja programa i projekata udruga iznosi više od 114 tisuća eura.

Za udruge koje su programski i projektno usmjerene na rad u području zdravstva i brige o osobama s invaliditetom planirana vrijednost Natječaja iznosi 35 tisuća eura, pri čemu je najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu 2.650 eura.

Ukupna planirana vrijednost Natječaja za udruge s područja odgoja, obrazovanja i ostalih aktivnosti je gotovo 16 tisuća eura. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu je 665 eura.

Natječaj je raspisan i za sufinanciranje programa i projekata udruga umirovljenika kojima se unaprjeđuje kvaliteta života umirovljenika i osoba treće životne dobi. Vrijednost Natječaja je gotovo 30 tisuća eura, a najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu je 6.600 eura.

Financijska podrška je osigurana i za programe i projekte udruga koje doprinose razvoju u području rada s hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Ukupna planirana vrijednost Natječaja je nešto više od 33 tisuće eura, a najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 140 eura, a najveći iznos po pojedinom projektu je 11 tisuća eura.

Prijave na natječaje primaju se isključivo u elektronskom obliku, a svi detalji dostupni su na službenoj internetskoj stranici Koprivničko – križevačke županije.

– Prijave poslane poštom neće se uzimati u obzir – ističu u Županiji.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa za sva navedena područja je 17. ožujka 2023. godine, a dodatne informacije mogu se dobiti putem adrese e-pošte: pitanja@kckzz.hr

Tehnička podrška vezana uz e-prijave može se dobiti isključivo putem adrese e-pošte: podrska-eprijave@kckzz.hr

www.sjever.hr
21.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.