Now Reading:
Vraća li se Kolinda u sam politički vrh? Jedina opcija za to je Pantovčak
Full Article 1 minutes read

Vraća li se Kolinda u sam politički vrh? Jedina opcija za to je Pantovčak

Nakon što je tri godine provela u medijskoj zavjetrini bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u posljednjih dva mjeseca dala je jedan veliki intervju, nekoliko je puta gostovala na televiziji i komentirala aktualne političke teme zbog čega njeno medijsko buđenje mnogi analitičari, pa i neki dužnosnici HDZ-a gledaju kao ispitivanje terena za eventualan povratak u visoku politiku – donosi Jutarnji.

Nakon što je postalo jasno kako je njen povratak u NATO – ovog puta na mjesto glavne tajnice Saveza – naprosto nije realan, Grabar-Kitarović političku karijeru može nastaviti samo u Hrvatskoj.

Budući da su mjesta predsjednika Vlade i šefa HDZ-a zauzeta i nema naznaka da bi ju stranka u doglednoj budućnosti mogla nominirati za te funkcije, piše Jutarnji, njen povratak u visoku politiku moguć je samo ako još jednom pokuša osvojiti Pantovčak.

S obzirom da nas predsjednički izbori očekuju već iduće godine, uskoro ćemo vidjeti što bivša hrvatska predsjednica planira.

Što vi mislite – vraća li se Grabar-Kitarović u sam politički vrh i biste li ju ponovno voljeli vidjeti u predsjedničkoj fotelji?

www.sjever.hr / jutarnji.hr
14.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.