Now Reading:
Općina Zlatar Bistrica osigurala značajna sredstva za svoje vrijedne udruge – natječaji su otvoreni, požurite s prijavama!
Full Article 2 minutes read

Općina Zlatar Bistrica osigurala značajna sredstva za svoje vrijedne udruge – natječaji su otvoreni, požurite s prijavama!

Općina Zlatar Bistrica objavila je javni poziv udrugama za financiranje programa odnosno projekata u području poljoprivrede, socijale, sporta i očuvanju digniteta i promicanje istine o Domovinskom ratu.

Tako iz Općine pozivaju sve udruge koje su programski usmjerene očuvanju digniteta i promicanju istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja da se prijave za financijsku podršku projektima/ programima u 2023. Za financiranje programa/projekta u okviru ovog Javnog poziva raspoloživi je iznos od 1330 eura, a maksimalna visina potpore po korisniku iznosi do 660 eura.

Što se pak tiče područja poljoprivrede na javni poziv svoje program se mogu prijaviti udruge koje su programski usmjerene na rad u području razvoja poljoprivrede i zaštite okoliša, a osigurano je 5.300 eura. Visina potpore po korisniku može maksimalno iznositi do 1.330 eura, a prijavu može podnijeti samo udruga koja je upisana u Registar udruga.

Također, na javni poziv svoje projekte, programe i manifestacije mogu prijaviti udruge čije aktivnosti pridonose zadovoljavanju javnih potreba i ispunjavaju ciljeva i prioriteta definiranih strateškim i planskim dokumentima Općine Zlatar Bistrica u području socijalne skrbi. Sredstva osigurana okviru ovog Javnog poziva iznose 5.300 eura, dok pak maksimalni iznos po korisniku iznosi 660 eura.

Za udruge koje su programski usmjerene na provođenje sportskih aktivnosti djece i mladeži, jačanju kapaciteta sportskih udruga, očuvanju i povećanju društvenog standarda u područjima sporta i rekreacije, pripremi natjecanja, sportsko -rekreacijskim aktivnostima građana i sportskim aktivnostima osoba s teškoćama u razvoju i osoba s posebnim potrebama osigurano je 17.500 eura. Visina potpore po korisniku može maksimalno iznositi do 14.200 eura.

Rok za podnošenje prijedloga programa i projekata završava 13. ožujka ove godine u 12 sati, a prijedlozi se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s uputama dostupni na web stranicama Općine.

www.sjever.hr
14.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.