Now Reading:
Samo ljubav: Mladež HDZ-a i ovog Valentinova licitarskim srcima i jaglacima razveselila Varaždinke i Varaždince
Full Article 2 minutes read

Samo ljubav: Mladež HDZ-a i ovog Valentinova licitarskim srcima i jaglacima razveselila Varaždinke i Varaždince

Samo ljubav – glavna je to poruka koju su s Franjevačkog trga u utorak poslali članovi Mladeži HDZ-a Varaždinske županije. Naime, i ove godine povodom Valentinova Varaždinke i Varaždince razveselili su licitarskim srcima i jaglacima, a cilj ove tradicionalne akcije na sam Dan zaljubljenih je odmaknuti se od svakodnevnih teških političkih tema i među svoje sugrađane proširiti ljubav.

Potvrdio je to i Tin Jurak, predsjednik županijske Mladeži HDZ-a i vijećnik u Županijskoj skupštini Varaždinske županije naglasivši kako je riječ o tradicionalnoj akciji kojom žele razveseliti i iznenaditi svoje sugrađane. Iako su darovi lijepi, kaže kako je ipak najbitnije dijeliti i širiti iskrenu ljubav što je i bio njihov današnji cilj.

-Ljubav se ne odnosi samo na romantične veze, nego i na naše najmilije – roditelje, obitelji, bake, djedove, susjede i prijatelje. Ljubav i emocije nam u životu uvijek moraju biti nit vodilja što god da radili – poručio je Jurak.

Akciju su podržali i članovi Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina, kao i saborski zastupnici Nadica Drven Budinski i Damir Habijan.

-Podjelom licitarskih srca i jaglaca, članovi i članice varaždinskog HDZ-a željeli su svim Varaždinkama i Varaždincima čestitati Valentinovo, razveseliti ih i učiniti im ovaj dan ljepšim – kazao je zastupnik Habijan, ujedno i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina.

Inače, obilježavanjem Valentinova započelo je i obilježavanje 33. obljetnice osnutka Hrvatske demokratske zajednice u Varaždinskoj županiji, a saborska zastupnica Dreven Budinski naglasila je kako je ovo lijep uvod u večerašnju svečanost koju će svojim dolaskom uveličati i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

-Valentinovo je dan kada tradicionalno lijepom gestom darujemo naše sugrađane licitarskim srcima i jaglacima kako bismo i njima, ali i sami sebi uljepšali Dan zaljubljenih – rekla je Dreven Budinski.

www.sjever.hr
14.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.