Now Reading:
Samo ljubav: Mladež HDZ-a i ovog Valentinova licitarskim srcima i jaglacima razveselila Varaždinke i Varaždince
Full Article 2 minutes read

Samo ljubav: Mladež HDZ-a i ovog Valentinova licitarskim srcima i jaglacima razveselila Varaždinke i Varaždince

Samo ljubav – glavna je to poruka koju su s Franjevačkog trga u utorak poslali članovi Mladeži HDZ-a Varaždinske županije. Naime, i ove godine povodom Valentinova Varaždinke i Varaždince razveselili su licitarskim srcima i jaglacima, a cilj ove tradicionalne akcije na sam Dan zaljubljenih je odmaknuti se od svakodnevnih teških političkih tema i među svoje sugrađane proširiti ljubav.

Potvrdio je to i Tin Jurak, predsjednik županijske Mladeži HDZ-a i vijećnik u Županijskoj skupštini Varaždinske županije naglasivši kako je riječ o tradicionalnoj akciji kojom žele razveseliti i iznenaditi svoje sugrađane. Iako su darovi lijepi, kaže kako je ipak najbitnije dijeliti i širiti iskrenu ljubav što je i bio njihov današnji cilj.

-Ljubav se ne odnosi samo na romantične veze, nego i na naše najmilije – roditelje, obitelji, bake, djedove, susjede i prijatelje. Ljubav i emocije nam u životu uvijek moraju biti nit vodilja što god da radili – poručio je Jurak.

Akciju su podržali i članovi Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina, kao i saborski zastupnici Nadica Drven Budinski i Damir Habijan.

-Podjelom licitarskih srca i jaglaca, članovi i članice varaždinskog HDZ-a željeli su svim Varaždinkama i Varaždincima čestitati Valentinovo, razveseliti ih i učiniti im ovaj dan ljepšim – kazao je zastupnik Habijan, ujedno i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina.

Inače, obilježavanjem Valentinova započelo je i obilježavanje 33. obljetnice osnutka Hrvatske demokratske zajednice u Varaždinskoj županiji, a saborska zastupnica Dreven Budinski naglasila je kako je ovo lijep uvod u večerašnju svečanost koju će svojim dolaskom uveličati i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

-Valentinovo je dan kada tradicionalno lijepom gestom darujemo naše sugrađane licitarskim srcima i jaglacima kako bismo i njima, ali i sami sebi uljepšali Dan zaljubljenih – rekla je Dreven Budinski.

www.sjever.hr
14.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.