Now Reading:
OBITELJSKI SUKOB U NOVOM MAROFU Djevojka prijetila baki i teti: Bog vam m*ater, zafrknula vam budem glave!
Full Article 2 minutes read

OBITELJSKI SUKOB U NOVOM MAROFU Djevojka prijetila baki i teti: Bog vam m*ater, zafrknula vam budem glave!

Ana (24) proglašena je krivom i osuđena zbog obiteljskog nasilja prema baki (76) i teti (56). Prema presudi koja je donesena ovih dana, ona se lani u srpnju u okolici Novog Marofa u 22 sata u obiteljskoj kući nasilno ponašala u obitelji, donosi danica.hr

-Vikala je, galamila i pogrdnim riječima ‘bog m*ter i tebi i baki, zafrknula vam budem glave‘ te raznim drugim pogrdnim riječima vrijeđala baku, osobu starije životne dobi, te svoju tetu, a što je kod istih izazvalo uznemirenost i povredu dostojanstva, navodi se u nepravomoćnoj presudi.

Ana je na sudu sve opovrgnula. Kaže kako to naprosto nije istina jer u to doba nije ni bila u kući.

-Bila sam u kafiću Inn u Novom Marofu i ako treba mogu dovest cijeli kafić da to potvrdi, a sve može potvrditi i moja majka. Odnosi između mene, bake i tete su vrlo loši, često dolazi od njih do verbalnog napada na mene jer me na silu žele istjerati iz kuće – branila se djevojka.

Teta je, međutim, potvrdila da je galamila i prijetila im, što joj nije prvi put.

-Znala sam joj prigovoriti na ponašanje jer nije obavljala nikakve kućanske poslove, nije davala ništa za režije, iako su troškovi života visoki – rekla je teta.

Baka naglašava kako je ona osoba starije životne dobi, narušenog zdravlja te živi u obitelji sa svojom kćerkom, a u kući žive i unuka Ana s majkom i bratom.

-Već dugo između nas vladaju loši obiteljski odnosi, a najviše zbog toga što unuka često viče i galami na mene i moju kćerku. To je sve zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa jer bi unuka htjela dobiti dio obiteljske kuće -ispričala je baka.

Ana je osuđena na 200 eura kazne te mora platiti 26,50 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

sjever.hr/danica.hr
11.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.