Now Reading:
Spremni ste se našaliti na svoj, a još više na tuđi račun? Pišite za klanječki fašnički list “Samo neč”!
Full Article 2 minutes read

Spremni ste se našaliti na svoj, a još više na tuđi račun? Pišite za klanječki fašnički list “Samo neč”!

Grad Klanjec poziva svoje sugrađane koji su se spremni našaliti na svoj, a još više na tuđi račun da se prisjete svih onih zanimljivih, smiješnih i provokativnih zgoda i nezgoda koje su se u Klanjcu dogodile od prošlog Fašnika, kako bi nastao novi broj fašničkog lista “Samo neč, neč i neč”.

Napominju kako tekstove, fotografije i karikature građani mogu ubaciti u poštanske sandučiće koje su Boris i Štef “objesili” na oglasne kućice i stupove kod crkve, u Mihanović Dolu, Lučelnici i Novim Dvorima te ispred oglasnog stupa u parku ispred gradske zgrade, do nedjelje, 12. veljače.

– Možete se koristiti i suvremenijom tehnologijom (ako treba i umjetnom inteligencijom!) pa poslati na mail: kultura@klanjec.hr ili preko gradske Facebook stranice https://www.facebook.com/moj.grad.kl (anonimnost zagarantirana) – poručuju iz Općine.

Dobrodošli su i samo kratki štikleci ili natuknice kao podsjetnik na ono što je svakako “zavrijedilo” ostati zabilježeno u ovogodišnjem broju.

– Nadamo se da će 32. broj Samo neča, ugledati svjetlo dana na Fašnik, a to je ove godine u utorak 21. veljače i barem nas malo razveseliti prije nego kaj nas do kraja ne dotuku inflacija i nova poskupljenja!!! I naš Samo neč mijenja valutu i to po peti put u svojoj povijesti pa ćete ga ove godine moći nabaviti za 1,327316166710911 euro ( najbolje da vi zaokružite da ne bi rekli da smo vas prevarili!!!) – kroz šalu poručuju iz Općine.

www.sjever.hr
06.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.