Now Reading:
ŠESTERO OZLIJEĐENIH Pijani mladić (19) vozio petero maloljetnika u BMW-u pa sletio s ceste i udario u betonski most
Full Article 1 minutes read

ŠESTERO OZLIJEĐENIH Pijani mladić (19) vozio petero maloljetnika u BMW-u pa sletio s ceste i udario u betonski most

U nedjelju u noći oko 1.10 sati, 19-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,38 g/kg upravljao je osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka i skrivio prometnu nesreću, dok se u vozilu nalazilo petero maloljetnika, piše portal Zagreb.info.

Kako prenose, vozač se kretao kolnikom Graničarske ulice kroz mjesto Sobočani u smjeru sjevera. Izlaskom iz zavoja u lijevo kod kućnog broja 6, nije brzinu kretanja vozila prilagodio osobinama ceste te je u zavoju došlo do zanošenja zadnjeg djela vozila.

Kako pojašnjavaju iz zagrebačke policije, prešao je na dio kolnika za kretanje vozila iz suprotnog smjera, uslijed čega je u nastavku kretanja po kosini odvodnog kanala udario u betonski most, nakon čega je od siline udara došlo do odbijanja vozila i podizanja vozila u zrak, da bi se potom zaustavio.

U vozilu se uz vozača nalazilo petero maloljetnih osoba, od kojih su četiri maloljetnika i vozač lakše ozlijeđeni, a liječnička pomoć im je pružena u bolnicama na području Zagreba, dok je jedna maloljetnica prevezena u Klinički bolnički centar Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, piše Zagreb.info.

www.sjever.hr / www.zagreb.info.hr
05.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.