Now Reading:
Nakon tekme Slavena i Dinama na koprivničkom stadionu privedena dvojica BBB-a – bilo je tu alkohola, droge i baklji
Full Article 1 minutes read

Nakon tekme Slavena i Dinama na koprivničkom stadionu privedena dvojica BBB-a – bilo je tu alkohola, droge i baklji

U subotu od 17.30 do 19.30 sati, na gradskom stadionu u Koprivnici odigrana je nogometna utakmica između NK „Slaven Belupo“ i GNK „Dinamo“, na kojoj je bilo oko 1800 navijača, od kojih 1200 gostujućih navijača.

Iz policijske uprave koprivničko – križevačke priopćili su kako dvojica gostujućih navijača dovedena u prostorije policije. Jedan zbog alkoholiziranosti, a drugi zbog posjedovanja droge. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda te im je izdana mjera opreza zabrane prisustvovanja nogometnim utakmicama GNK Dinamo i hrvatske nogometne reprezentacije osam dana.

Nadalje, gostujući navijači su na tribinama aktivirali pet komada pirotehničkih sredstava ( tri dimne kutije i dvije petarde) te policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Također, iz policije javljaju kako su tijekom preventivnog obilaska stadiona u noćnim satima, dan prije tekme, ispred stadiona zatekli 27-godišnjaka koji je posjedovao 20 komada pirotehničkih sredstava – baklji.

Pirotehnička sredstva su oduzeta i protiv 27-godišnjaka će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog počinjenja prekršaja iz čl. 62 Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja, javljaju iz policije.

www.sjever.hr
05.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.