Now Reading:
Još uvijek tražite posao? Izdvojili smo najbolje poslovne ponude sa sjevera Hrvatske
Full Article 2 minutes read

Još uvijek tražite posao? Izdvojili smo najbolje poslovne ponude sa sjevera Hrvatske

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno! Donosimo vam popis poslova za Međimursku, Varaždinsku i Krapinsko – zagorsku županiju.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž) u Čakovcu. Očekuju te iznad prosiječna primanja s plaćenim putnim troškovima, mjesečne stimulacije, bonus paketi te rad u rastućoj kompaniji. Prijave se zaprimaju do 20.02.2023. putem linka.

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno-transportnog radnika (m/ž) u Novom Marofu. Prijave traju do 23.02.2023. Poslodavac nudi stimulativna primanja i ugovor na neodređeno vrijeme. Prijaviti se možete putem linka.

Eko Taxi d.o.o. traži Vazača (m/ž) na području Varaždina. Traže aktivnog vozača koji posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Natječaj je otvoren do popune radnih mjesta. Prijave se zaprimaju putem linka.

KTC d.d. u potrazi je za Pomoćnim kuharom (m/ž) u Ivancu. Potrebna je završena ugostiteljska škola. Prijave se zaprimaju do 08.02.2023. putem linka.

Adecco zapošljava Voditelja pogona (m/ž) u Varaždinu. Očekuje te atraktivni financijski paket i bonusi te rad u novootvorenom pogonu. Rok za prijavu je 08.02.2023. Prijaviti se možete putem linka.

Luftmont d.o.o. zapošljava na poziciju Monter instalater za vodu, grijanje i klimatizaciju (m/ž) na području Varaždina. Poslodavac nudi stalno zaposlenje, napredovanje, smještaj i prijevoz. Prijave se zaprimaju do 23.02.2023. putem linka.

Mitel d.o.o. zapošljava na pozicije Serviser rashladne i klimatizacijske opreme (m/ž), Elektroinstalater (m/ž), Zavarivač (m/ž) i Pomoćni monter instalacija (m/ž).Mjesto rada Krapinsko-zagorska županija. Potpune prijave poslati putem linka do 23.02.2023.

Workforce Ljduski Potencijali d.o.o. zapošljavaju Vozača viličara (m/ž) u mjestu Hum na Sutli. Očekuju te stimulativna primanja, mogućnost zaposlenja na neodređeno i rad u dinamičnom okruženju. Prijave se zaprimaju do 23.02.2023. putem linka.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž) u Čakovcu. Poslodavac nudi dodatna stimulativna primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Prijaviti se možete do 17.02.2023. putem linka.

Oculus Plus d.o.o. zapošljava Elektroinstalatera (m/ž) u Varaždinu. Poslodavac nudi osiguran i plaćen smještaj i prijevoz, stalni radni odnos i stimulaciju za dobre ostvarene rezultate. Kako se prijaviti provjerite preko linka, a prijave se zaprimaju do 15.2.2023.

www.sjever.hr
04.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.