Now Reading:
JAK VJETAR STVARA KAOS Srušeno stablo jednoj Zagrepčanki u potpunosti zdrobilo automobil
Full Article 2 minutes read

JAK VJETAR STVARA KAOS Srušeno stablo jednoj Zagrepčanki u potpunosti zdrobilo automobil

Jak vjetar izazvao je probleme diljem Hrvatske, a samo u Zagrebu vatrogasci su zaprimili više od 20 dojava o lokacijama na kojima su se srušila stabla, grane ili crjepovi s krovova, piše Jutarnji.

Najveća šteta zabilježena je u Labinskoj ulici u blizini okretišta Ljubljanica i Fellerovog šetališta gdje je 30-ak metara visoko stablo palo i oštetilo desetak automobila, među njima i jedan Zagrepčanke Antonije čiji je automobil u potpunosti zdrobljen.

-Čula sam udarac i odmah izletjela na balkon. Vidjela sam da je palo stablo i mislim se ‘dobro, pored mog auta je‘, ali kad sam otišla dolje vidjela sam da je zapravo cijeli prednji kraj auta razbijen – ispričala je za Jutarnji.

Na terenu su zagrebački vatrogasci i djelatnici Zrinjevca koji režu ovo veliko stablo kako bi ga se što prije moglo ukloniti, a stanari obližnjih zgrada morali su s parkinga maknuti svoje automobile.

Na Vrbiku se srušilo stablo breze, a u blizini Veterinarskog fakulteta, zbog siline udarca, oštetilo je metalnu ogradu i palo na nogostup. Jak vjetar srušio je i stablo na cestu na Tuškancu, nedaleko od kluba Saloon.

No, na sreću, nije bilo ozlijeđenih.

Foto: FB Kristijan Spajić
www.sjever.hr / jutarnji.hr
04.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.