Now Reading:
PRIJAVITE SVOJE KANDIDATE Dodjeljuju se plakete i Povelja Krapinsko – zagorske županije
Full Article 2 minutes read

PRIJAVITE SVOJE KANDIDATE Dodjeljuju se plakete i Povelja Krapinsko – zagorske županije

Krapinsko – zagorska županija objavila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Krapinsko – zagorske županije. Naime, dodijelit će se Plakete za životno djelo, doprinos ugledu i promociji KZŽ i iznimno postignuće u protekloj godini te Povelja KZŽ, a prijedlozi moraju biti dostavljeni zaključno s 1. ožujka ove godine.

Kriteriji za dodjelu priznanja za pojedince su da se radi o istaknutim pojedincima koji su svojim kontinuiranim i izuzetno značajnim znanstvenim, stručnim, umjetničkim, pedagoškim ili drugim javnim radom dali trajan doprinos i izuzetne rezultate trajne vrijednosti na unapređenju stanja i razvitku pojedinih područja, odnosno izuzetan doprinos međunarodnoj promidžbi tih područja te da se radi o pojedincima koji u svojoj radnoj i životnoj sredini uživaju ugled uzorna djelatnika i stručnjaka te čestitog i vrijednog čovjeka i građanina.

Kriterij za pravne osobe je da su da su ostvarile izuzetne poslovne i druge rezultate trajne vrijednosti u ukupnom gospodarskom ili društvenom razvitku Republike Hrvatske i županije, kao i doprinos međunarodnoj promidžbi i ugledu Republike Hrvatske i županije.

Prijedlog za dodjelu priznanja mora biti pisano obrazložen i za pojedince sadržavati vrstu priznanja za koju se kandidat predlaže, životopis kandidata, tijek njegovog rada i ostvarenih rezultata i temeljito obrazloženje razloga predlaganja, a za pravne osobe vrstu priznanja za koju se pravna osoba predlaže, osnovne podatke o ustroju i djelatnosti, ostvarene rezultate rada i temeljito obrazloženje razloga predlaganja.

Prijedlozi za dodjelu priznanja podnose se Povjerenstvu za priznanja KZŽ osobno ili poštom putem Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine, Krapina, Magistratska 1 ili elektroničkim putem na e-mail adresu: poziv-priznanja@kzz.hr

www.sjever.hr
01.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.