Now Reading:
Kovačević najavio pohod po tri boda protiv Istre
Full Article 2 minutes read

Kovačević najavio pohod po tri boda protiv Istre

Nakon prve ovosezonske pobjede protiv Slaven Belupa u petak, trener Nogometnog kluba Varaždin Mario Kovačević ističe kako je atmosfera u klubu fenomenalna, međutim naglašava kako sada moraju biti pametni i spustiti euforiju.

-Lijepo je u ovom trenutku, ali moramo ostati skromni i nastaviti dalje pobjeđivati. Još je puno utakmica do kraja, smatram da smo zaslužili poziciju na kojoj se nalazimo i želimo tu poziciju obraniti – rekao je Kovačević.

Pod znakom upitnika za utakmicu su Herrera i Domjanić, međutim i oni bi trebali biti spremni do utakmice u Puli te bi tako NK Varaždin s punim igračkim kadrom išao po pozitivan rezultat u petak.

-Cijenim rad trenera Garcie i vidi se njegov rukopis na momčad – iz tog razloga ove sezone imaju puno više bodova nego prošle sezone. Cijenimo i poštujemo svakoga, ali ne bojimo se nikoga. Garcia često mijenja sustav, prilagođava se ekipama te će biti problem u analizi, međutim mi gledamo sebe i da mi budemo na najbolji mogući način pripremljeni. Ako budemo hrabri i željni pobjede, vjerujem da imamo velike šanse da dođemo do pozitivnog rezultata u Puli protiv Istre – zaključio je Kovačević.

Ulazni i izlazni transferi

Kao novo pojačanje u veznom redu pristigao je kao slobodan igrač Rafael Pereira, igrač čiji je posljednji transfer iznosio 4 milijuna eura i koji dolazi iz portugalskog prvoligaša Vitórija Guimarães.

-Vidjet ćemo što će biti što se tiče golmana i možda još kakvih noviteta u vršku napada, ali naglašavam kako nam je pobjeda protiv Belupa jako bitna i da nam je jako olakšala donošenje daljnjih odluka do kraja prijelaznog roka – rekao je sportski direktor kluba Nikola Šafarić te se osvrnuo na odlazak Bože Radoševića.

-On je odlučio da ne želi biti više kod nas te smo se sporazumno rastali. Želimo mu sve najbolje u daljnjoj karijeri, a mislim da će vrijeme pokazati zašto se to sve desilo – dodao je Šafarić.

Kovačević je o „situaciji Radošević“ prokomentirao kako je on između dva dobra golmana izabrao jednoga za kojeg je smatrao da treba biti prvi golman te da stoji iza te odluke.

Utakmica protiv NK Istra 1961 na rasporedu je u petak u 17:00 sati u Puli.

mdjak / sjever.hr
01.02.2023.

Input your search keywords and press Enter.