Now Reading:
Ovoga se jutra toplo obucite i budite oprezni u prometu! Konačno dobre vijesti za meteoropate
Full Article 1 minutes read

Ovoga se jutra toplo obucite i budite oprezni u prometu! Konačno dobre vijesti za meteoropate

Prvo je jutro i pred nama prvi dan novoga tjedna, a vjerujemo da vas zanima kakvo nam vrijeme donosi. Ako vam ne smeta nešto niža temperatura, ovo će biti dobar dan (kada se raziđe magla).

DHMZ je objavio da će danas biti pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku, u unutrašnjosti mjestimice i maglu. Navečer i u noći na utorak ponegdje na istoku moguće slabe oborine.

Vjetar uglavnom slab jugozapadni, na Jadranu većinom umjeren sjeverozapadnjak, još ponegdje uz obalu bura. Jutro u unutrašnjosti hladno uz mraz, koji je moguć i na sjevernom Jadranu.

Minimalna temperatura od -5 do -2, u gorju oko -8 °C, a na Jadranu od 0 °C na sjevernom dijelu do 5 °C na jugu. Maksimalna uglavnom od 2 do 6, a na Jadranu između 9 i 12 °C.

Biometeorološka prognoza za ponedjeljak

Na području cijele zemlje biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne. Sunčano vrijeme i mogućnost boravka na otvorenom pozitivno će utjecati na raspoloženje meteoropata i u unutrašnjosti i na moru. Ipak, kronične bolesnike upozoravamo na oprez i potrebu adekvatne zaštite od niskih jutarnjih temperatura.

sjever.hr/meteo.hr
30.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.