Now Reading:
Župan Stričak na svečanom otvorenju rekonstruiranog Vatrogasnog centra vrijednog 2, 6 milijuna kuna: “Ovo djeluje nestvarno”
Full Article 2 minutes read

Župan Stričak na svečanom otvorenju rekonstruiranog Vatrogasnog centra vrijednog 2, 6 milijuna kuna: “Ovo djeluje nestvarno”

U Vinici je svečano otvoren rekonstruirani Vatrogasni centar u koji je uloženo ukupno 2,6 milijuna kuna, od čega je Općina Vinica izdvojila većinu sredstava, 2,4 milijuna, a ostatak DVD Vinica. Među brojnim uzvanicima, bio je i župan Anđelko Stričak koji je čestitao na uspješnoj realizaciji projekta.

– Vratimo li se samo nekoliko godina unatrag i prisjetimo se ovog prostora tada te sada pogledamo što je sve izgrađeno i uređeno, ovo djeluje nestvarno. Čestitam svima koji su bili uključeni u realizaciju ovog projekta. Općina Vinica ima oko 3.000 stanovnika, a kad pogledamo što je sve izgrađeno i što se gradi, tada dolazimo do odgovora da su nam općine potrebne. Da Općina Vinica i njezini vatrogasci nemaju mogućnost sami odlučivati o svojoj sudbini i tome što im je bitno, pitanje je bi li danas bili ovdje u ovom prekrasnom prostoru –  istaknuo je župan Anđelko Stričak.

DVD Vinica i Vatrogasna zajednica Općine Vinica, koja u svom sastavu ima tri vatrogasna društva, sada imaju kvalitetnije uvjete za rad. U sklopu projekta rekonstrukcije obnovljena je i opremljena garaža, posebna prostorija za vatrogasce, a uređen je i mali muzej te svečana sala za sastanke.

www.sjever.hr
28.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.