Now Reading:
TRI BODA U NASTAVKU PRVENSTVA Varaždin bolji od Slaven Belupa
Full Article 2 minutes read

TRI BODA U NASTAVKU PRVENSTVA Varaždin bolji od Slaven Belupa

Varaždin je dana s 1:0 savladao Slaven Belupo u 19. kolu SuperSport HNL-a.

Odluka je pala u 89. minuti kada je najbolji igrač domaće ekipe Tonio Teklić zabio iz penala i tako spriječio da već peta od sedam utakmica najvišeg ranga hrvatskog nogometa u nastavku sezone završi rezultatom 0:0, donosi Index.

Derbi sjevera bio je i direktan dvoboj za Europu budući da je Slaven u Varaždin stigao na četvrtom mjestu s tri boda prednosti ispred Varaždinaca, koji su ga sada preskočili na tablici zahvaljujući boljoj gol-razlici. Velika većina utakmice nije opravdala očekivanja i 600 prisutnih gledatelja gledalo je iznimno neatraktivan dvoboj.

Tonio Teklić standardno se isticao među domaćinima, imao je par dobrih proigravanja, a u drugom dijelu je atraktivno gurnuo loptu kroz noge Robertu Mudražiji. Jedan od najboljih veznjaka lige nije uspio donijeti prevagu Varaždincima sve do samog kraja utakmice, piše Index.

Džoker s klupe domaćeg trenera Marija Kovačevića Lovro Banovec srušen je od strane Arbera Hoxhe u jednom prodoru u kaznenom prostoru, nakon čega je Teklić mirno realizirao penal. Varaždin je tako došao do prvih ovosezonskih bodova protiv Slavena, koji mu je prethodno nanio dva poraza.

foto: arhiva
sjever.hr/index.hr
27.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.