Now Reading:
Izbornik Horvat u džepu već ima novi posao! Nakon neviđenog ispada, cure novi detalji o antijunaku jučerašnjeg dana
Full Article 2 minutes read

Izbornik Horvat u džepu već ima novi posao! Nakon neviđenog ispada, cure novi detalji o antijunaku jučerašnjeg dana

Nakon neviđenog ispada hrvatskog rukometnog izbornika Hrvoja Horvata koji u intervjuu s novinarkom RTL-a nije odavao stvar čovjeka koji se boji za svoj posao, otkriveno je i zašto. Čini se da Horvat, antijunak jučerašnjeg dana, u džepu već ima novi posao – donosi Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, Horvat se nakon utakmice Hrvatske i Bahraina prema novinarki RTL-a ponašao sramotno, a njegovi odgovori i stav bili su ispod svake razine. Tako je nakon pitanja ima li i dalje podršku Hrvatskog rukometnog saveza, budući da su Kauboji Svjetsko prvenstvo završili na devetom mjesto, otvarao usta i pravio se da govori bez da je ispuštao glas.

Horvat uopće nije odavao stav čovjeka koji se boji za svoj posao, no zašto i bi s obzirom da je u drugom tjednu prosinca prošle godine objavljena informacija po kojoj je Horvat svojoj je izborničkoj dužnosti dodao i posao glavnog trenera njemačkog Bundesligaša Wetzlara.

U priopćenju HRS-a navedeno je da je dva mjeseca prije te odluke Upravni odbor dao dopuštenje izborniku da može biti i trener u klubu, kad je postojala mogućnost da Horvat preuzme vođenje Stuttgarta.

Međutim, do te suradnje nije došlo, ali dobio je priliku voditi Wetzlar u kojem je svoju karijeru završio ponajbolji hrvatski rukometaš svih vremena Ivano Balić koji se nalazi u Horvatom stručnom stožeru u reprezentaciji, piše novinar Slobodne Dalmacije Pero Smolčić.

S novom, njemačkom plaćom u džepu, Horvat se lako mogao narugati svima nama, a na web stranici njemačkog Wetzlara stoji njegovo ime kao trenera, no slike nema.

www.sjever.hr / slobodnadalmacija.hr
24.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.