Now Reading:
Uspješni čakovečki judaši na prijemu kod gradonačelnice Cividini – “Oni su pravi promotori svega čakovečkog i međimurskog”
Full Article 1 minutes read

Uspješni čakovečki judaši na prijemu kod gradonačelnice Cividini – “Oni su pravi promotori svega čakovečkog i međimurskog”

Protekla godina bila je iznimno uspješna za čakovečke sportaše i Judo klub Zrinski Čakovec. Tako su sudjelovali na 29 međunarodnih natjecanja, jednom Europskom kupu i jednom Svjetskom prvenstvu za osobe s Down sindromom te pritom uzeli čak 73 zlatne medalje, 54 srebrnih, 89 brončanih, 6 pehara za ekipna mjesta, jednu svjetsku medalju i niz drugih.

Zbog svega navedenoga, ali i činjenice da su ovo pravi promotori svega čakovečkog i međimurskog, stigli su na prijem i druženje kod gradonačelnice Čakovca Ljerke Cividini.

Gradonačelnica im je pritom i osobno čestitala na uspješnih proteklih 12 mjeseci, te zahvalila svima u klubu koji nižu rezultat za rezultatom, od sportaša i trenera, do volontera i roditelja.

U ugodnom razgovoru s Lorenom Jankovićem Crnčecom, inače brončanim kadetom s PH i Nenadom Vrbancem, svjetskim viceprvakom do 90kg za osobe sa sindromom Down te njihovim mentorima prisjetili su se sportske 2022. godine te dogovorili suradnju na turniru 1. Zrinski Open koji će se 11. veljače održati u dvorani II. osnovne škole u Čakovcu!

www.sjever.hr
13.01.2023.

Input your search keywords and press Enter.