Now Reading:
Župan Koren svečano otvorio novo školsku sportsku dvoranu vrijednu gotovo 15 milijuna kuna!
Full Article 2 minutes read

Župan Koren svečano otvorio novo školsku sportsku dvoranu vrijednu gotovo 15 milijuna kuna!

Osnovna škola Kloštar Podravski dobila je novu školsku sportsku dvoranu, s opremom vrijednu gotovo 15 milijuna kuna, koju su danas svečano otvorili župan Darko Koren, saborski zastupnici Darko Sobota i Vesna Bedeković, načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović i ravnatelj škole Mirko Šandrovčan.

Ravnatelj Šandrovčan zahvalio je Županiji i Općini što su omogućile realizaciju ovog hvalevrijednog projekta.

Saborski zastupnik Sobota prenio je pozdrave kolega zastupnika Vesne Bedeković, ujedno i predsjednice Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Hrvatskog sabora, te Mišela Jakšića.

-Mještani Kloštra Podravskog dugo su čekali na sportsku dvoranu, a ovaj će kapitalni objekt prvenstveno služiti djeci, čija je dobrobit osnova našeg djelovanja. Pohvaljujem Županiju i Općinu na suradnji glede realizacije ovog projekta, a vrijedni spomenuti kako su ove godine otvorene još četiri dvorane u općinama, što je velik doprinos razvoju lokalnih zajednica. Čestitam svima i vjerujem da će brojni naraštaji pronaći svoje mjesto u ovom prostoru – kazao je saborski zastupnik Sobota.

Župan je spomenuo i ostale kapitalne investicije poput županijskog Centra kompetentnosti kojim će se podići standard srednjoškolskog strukovnog obrazovanja, a u planu su i nova ulaganja i infrastrukturu, s ciljem uvođenja jednosmjenske nastave i energetske učinkovitosti.

Novoizgrađena dvorana će se, osim za nastavu tjelesne kulture i sport, koristiti i razne društvene i kulturne manifestacije.

Svečanost otvorenja dvorane svojim su kulturno-umjetničkim izvedbama uveličali učenici škole, uz pratnju svojih mentora, a prostor je blagoslovio fra Ivan Široki.

sjever.hr/kckzz.hr
22.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.