Now Reading:
VOŽNJA ŽIVOTA: ZET-ovke Ana i Nikolina vozile su Vatrene 2018. godine, a nadaju se da će u nedjelju ponoviti povijest
Full Article 2 minutes read

VOŽNJA ŽIVOTA: ZET-ovke Ana i Nikolina vozile su Vatrene 2018. godine, a nadaju se da će u nedjelju ponoviti povijest

Iako još uvijek nije donesena odluka kako će hrvatski nogometni reprezentativci u nedjelju od aerodroma do centra Zagreba gdje se sprema doček, 2018. godine vozile su ih ZET-ovke Ana i Nikolina koje su se za RTL Danas prisjetile ove vožnje života i naglasile kako će i ove nedjelje ponoviti povijest.

Još uvijek se sjećamo spektakularnih prizora koji su obišli svijet – vožnja od zračne luke do dupkom punog središnjeg zagrebačkog Trga trajala je satima, a na ulice je izašlo preko pola milijuna ljudi.

2018. je bilo ljeto, sada je zima. Igrači dolaze iz ljeta s visokih temperatura, pitanje je hoće li ih staviti u autobus otvorenog tipa i riskirati možda bolest i prehladu. Te 2018. je između ostalog držala pod kontrolom i Ana Golomeić, vozačica ZET-a, donosi danas.hr.

-U principu je bilo lagano, sve je bilo super, fokusirati se na to da netko ne izleti ili ne padne – kazala je vozačica ZET-a i dodala da je tada prvi put vozila cijelim putem u prvoj brzini.

-Svi su bili toliko veseli, toliko je bilo ljudi, sve je bilo prekrasno – rekla je Ana i dodala kako tu nije bilo pripreme već samo razmišljaš da sve bude u redu te svoj posao odradiš profesionalno.

Nikolina Žiljak također je odigrala svoju ulogu u vožnji Vatrenih što je nezaboravno iskustvo, a nada se da će i ove nedjelje ponoviti povijest.

-Mi uopće nismo znali koliko će biti ljudi. Naravno da je bio šok, ali odradili smo to kako se očekivalo od nas – rekla je za danas.hr.

Cijeli prilog pogledajte ovdje.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / danas.hr
16.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.