Now Reading:
Župan Marušić otvorio 3. Zimski Rally u Čazmi: “Natjecanje se širi što znači da imamo dobre uvjete i da smo dobri domaćini”
Full Article 2 minutes read

Župan Marušić otvorio 3. Zimski Rally u Čazmi: “Natjecanje se širi što znači da imamo dobre uvjete i da smo dobri domaćini”

U Čazmi je u subotu startao dvodnevni ”3. Delta Winter Rally Show Čazma 2022” koji je okupio tridesetak posada iz Hrvatske i susjednih zemalja. Među njima i proslavljenog vozača Niku Pulića. Vozače su mahanjem zastavicom u utrku ispratili župan Marko Marušić i gradonačelnik Čazme Dinko Pirak.

Župan Marušić istaknuo je kako mu je drago što su Grad Čazma i Bjelovarsko – bilogorska županija pokrovitelji natjecanja te što se ono širi i na druga područja županije što potvrđuje da imamo dobru stazu, dobre uvjete i da smo dobri domaćini. Zaželio je svim vozačima uspješnu utrku i da svi sretno stignu do cilja.

Nakon što su sinoć odvožena dva brzinska ispita u Čazmi, a vozači su posjetili i Ivansku, danas slijede brzinski ispiti na dionici Donji Miklouš – Šimljanik. Sve bi trebalo završiti oko 15 sati proglašenjem pobjednika na aerodromu u Grabovnici.

Poslije Čazme, župan Marušić je posjetio KC Mato Lovrak u Velikom Grđevcu i sudjelovao na paljenju treće adventske svijeće – svijeće radosti. Prigodan program održali su članovi Pjevačkog zbora Udruge Hrvatsko srce.

Župan je zahvalio načelniku općine V. GrđevacTomislavu Pavlečiću i djelatnicima Lovrakovog centra na ugodnom druženju.

www.sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.