Now Reading:
Sosa na klupi. Evo tko dobiva prve minute na ovom prvenstvu!!!!
Full Article 2 minutes read

Sosa na klupi. Evo tko dobiva prve minute na ovom prvenstvu!!!!

Hrvatska će protiv Japana definitivno istrčati u sastavu koji smo jučer najavili. Izbornik Zlatko Dalić napravio je dvije promjene u odnosu na utakmicu protiv Belgije. Umjesto Marka Livaje u napadu starta Bruno Petković, a Borna Barišić zamijenit će viroznog Bornu Sosu na lijevom beku.

Petković je na ovom prvenstvu odigrao zadnjih pola sata protiv Kanade i Belgije umjesto startera Livaje, a sada je prvi put u početnih 11. Borni Barišiću ovo će biti prve minute na Svjetskom prvenstvu u Kataru – donosi Juarnji.hr.

Vatreni brane srebro iz Rusije od prije četiri godine, a svoj put u Katru nastavljaju protiv neugodnog Japana koji je u svojoj skupini na koljena bacio nogometne sile Njemačku i Španjolsku.

‘Hrvatska je uspješna, rezultati su u rangu svjetskog čuda. To je naša kvaliteta i naš uspjeh. U kontinuitetu igramo dobro na velikim natjecanjima. Postali smo nogometna velesila koju svi poštuju i moraju poštivati. Čeka nas teška utakmica protiv protivnika koji se želi dokazati. Bit će nam teško’, rekao je izbornik Zlatko Dalić – piše T portal.

www.sjever.hr 05.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.