Now Reading:
Prvotimac Vatrenih neće igrati s Japanom? „Ako je on u stanju u kojem ne može ni trenirati, onda teško da ga možemo očekivati u postavi”
Full Article 2 minutes read

Prvotimac Vatrenih neće igrati s Japanom? „Ako je on u stanju u kojem ne može ni trenirati, onda teško da ga možemo očekivati u postavi”

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom novi je dvoboj na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, onaj s Japanom, a prema trenutnim informacijama, jedan od prvotimaca u ponedjeljak ipak neće istrčati na teren.

Naime, u novom Mundocastu gostovao je trener Ilija Lončarević koji je komentirao činjenicu da je Borna Sosa zbog iscrpljenosti propustio subotnji trening, pišu Sportske novosti.

Rekao je da nam je, s obzirom na prvu utakmicu s Marokom, svaka utakmica ključna jer nismo osvojili tri boda koji donose neki mir, ali da su prema procjenama stručnjaka igrači u boljem stanju nego u ljeto jer nisu toliko iscrpljeni.
-Mislim da to i vidimo, a ako je Sosa u takvom lošem stanju, onda je to iznimka koja potvrđuje pravilo. Ako to nije dva, tri ključna igrača, onda možemo biti sretni – rekao je Lončarević pa dodao kako smatra da će Sosu zamijeniti Borna Barišić.

Na pitanje možemo li se nadati da Sosa ipak odigra, Lončarević je odgovorio negativno.
-Ako u subotu nije bio spreman za trening, onda je to teže stanje organizma. Igrač nikad ne bi smio izostati s treninga. Ako je stanje lošije, onda će trenirati sam po uputama trenera, liječnika i slično. Ako je on u stanju u kojem ne može ni trenirati, onda teško da ga možemo očekivati u postavi – kazao je Lončarević, a prenose Sportske novosti.

sjever.hr/sportske.jutarnji.hr
04.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.