Now Reading:
Sramotan ispad BBB-ovca: Na ulici pretukao mladića jer je šetao u hrvatskom dresu Marka Livaje
Full Article 1 minutes read

Sramotan ispad BBB-ovca: Na ulici pretukao mladića jer je šetao u hrvatskom dresu Marka Livaje

U Horvaćanskoj ulici u Zagrebu nedavno se, točnije 23. studenoga, dogodio uznemirujući incident – mladić je pretučen jer je nosio hrvatski dres Marka Livaje.

Večernji list doznaje da je nekoliko minuta uoči početka utakmice Hrvatske i Maroka na SP-u u Kataru, 19-godišnjak na pločniku tjelesno napadnut te mu je, uz prijetnje, ukraden dres hrvatske reprezentacije.

Napad se dogodio jer je 19-godišnjak, inače Zagrepčanin, nosio dres Marka Livaje, hrvatskog reprezentativca i igrača splitskog Hajduka, a napadač je, prema neslužbenim informacijama iz policije, pripadnik navijačke skupine BBB-a.

Napadnuti mladić cijeli je slučaj prijavio policiji koja još uvijek traga za počiniteljem.

Večernji list piše i da je prije nekoliko mjeseci u Branimirovoj ulici u Zagrebu nekoliko članova BBB-a zaustavilo vozilo i napalo devetogodišnje dijete koje je na sebi imalo dres Hajduka, također s potpisom Marka Livaje.

Međutim, kod najnovijeg incidenta u Horvaćanskoj ulici napadu nije kumovao očigledni antagonizam navijača Dinama i Hajduka jer je napadnuti mladić bio odjeven u hrvatski reprezentativni dres sa šahovnicom. Samim time motiv ovog napada još je manje shvatljiv.

sjever.hr/vecernji.hr
01.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.