Now Reading:
Horor u centru Zagreba: Benzinom zalio pa zapalio stubište – izgorio jedan stan u kojem je pronađena ženska osoba
Full Article 2 minutes read

Horor u centru Zagreba: Benzinom zalio pa zapalio stubište – izgorio jedan stan u kojem je pronađena ženska osoba

Stanari Mesničke ulice u Zagrebu jutros su evakuirani iz svojih stanova zbog požara. Naime, kako doznaje 24sata, nepoznata osoba je iz neutvrđenog razloga benzinom zalila pa zapalila ulaze u tri stana te dio stubišta na drugom katu, a izgorio je i jedan stan.

U 4 sata i 13 minuta zagrebački vatrogasci su dobili prvu dojavu da je jedno stubište preplavio dim. Potom, šest minuta kasnije, vatrogasci pristižu na poprište intervencije te su zatekli više opožarenih lokacija. Do njihova dolaska stanar u prizemlju zgrade već se borio s vatrom te ju gasio aparatom za početno gašenje prahom, kao i zone ispred tri stana.

– Radi se o požaru u stanovima na više mjesta. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je došlo do požara ispred ulaza u stan u prizemlju, ispred ulaza u stan na 1. katu te u stanu na 1. katu i na stubištu prema 2. katu. Do našeg dolaska stanar je pogasio požar u prizemlju, požar ispred stana na 1. katu i na stubištu prema drugom katu s aparatom za početno gašenje prahom – javljaju iz JVP u Zagrebu, a prenosi 24sata.

Kako navode u nastavku, u stan su ušli nasilnim putem i pronašli žensku osobu u sobi na krevetu te je iznijeli iz stana i pružili neodgodivu prvu pomoć davanjem kisika. Osoba je kasnije hospitalizirana.

U tijeku je policijski očevid.

Foto: ilustracija

www.sjever.hr / www.24sata.hr
28.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.