Now Reading:
HŽ nudi pogodnosti svima koji se vlakom odluče putovati na Advent u Zagreb – evo kakvi vas popusti očekuju
Full Article 2 minutes read

HŽ nudi pogodnosti svima koji se vlakom odluče putovati na Advent u Zagreb – evo kakvi vas popusti očekuju

Zagrebački Advent će ove godine pokušati vratiti ugođaj koji mu je donio svjetsku prepoznatljivost i brojne nagrade. Na ulice grada vraća se ono što će nas uvijek nasmijati i razvedriti, raznježiti i očarati: božićne dekoracije i ljupke drvene kućice, dražesna glazba i prigodne predstave, odlična ugostiteljska ponuda te nasmiješena rumena lica.

Tako će posjetitelji moći uživati na više od 20 uređenih lokacija, a ponuda uključuju bogate kulturne, umjetničke i tradicijske sadržaje, glazbene programe, božićne pjesme, valcer, suvenire i tradicijska jela, prigodne božićne poklone, licitare i medenjake, šarene ukrase, božićni nakit i suvenire, a nude ih obrtnici, likovni umjetnici i proizvođači tradicijskih hrvatskih proizvoda.

Tijekom Adventa u Zagrebu od 26. studenoga 2022. do 7. siječnja 2023. HŽ Putnički prijevoz svim posjetiteljima koji će doći vlakom nudi sljedeće pogodnosti:

50 posto popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu vlakova za putnike koji će petkom, subotom i nedjeljom putovati na Advent do Zagrebačkog glavnog kolodvora iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj. Povratne karte uz 50 posto popusta kupuju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza ili u vlaku.

od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 24 sata, tj. zadnjeg vlaka s polaskom iz Zagreb GK putnici će se besplatno prevoziti u gradsko-prigradskom prijevozu Grada Zagreba na relaciji Dugo Selo – Zagreb GK – Savski Marof. Besplatne povratne karte preuzimaju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza ili u vlaku.

IZ HŽ-a napominju kako je karte potrebno ovjeriti na informacijskom pultu HŽ Putničkog prijevoza u zgradi Zagreb Glavnog kolodvora od 6 do 22 sata ili u Centru za posjetitelje TZ Grada Zagreba na Trgu bana Josipa Jelačića 11 (od ponedjeljka do petka od 9 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 18 sati. Centar za posjetitelje bit će zatvoren na Božić i Novu Godinu.).

Foto: ilustracija

www.sjever.hr / HŽ
27.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.