Now Reading:
SUKOB NA ZAGREBAČKOM PARKINGU! Muškarac napao ženu vičući da je branitelj, ona mu uzvratila: Je*e mi se, imam HDZ-ovu iskaznicu!
Full Article 3 minutes read

SUKOB NA ZAGREBAČKOM PARKINGU! Muškarac napao ženu vičući da je branitelj, ona mu uzvratila: Je*e mi se, imam HDZ-ovu iskaznicu!

Incident iz prosinca prošle godine završio je nedavno na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu. Muškarac i žena sukobili su se na parkiralištu u zapadnom dijelu Zagreba, piše Zagreb.info.

Problem je bio parkirani automobil muškarca koji je bočnim rubom prelazio parkirnu crtu. S obzirom da se žena željela parkirati, automobil je uparkirala tik do njegovog što ga je, prema njenim riječima, jako razljutilo te je izašao iz auta i počeo vikati govoreći joj da je udarila u njegovo vozilo, vrijeđajući ju, vičući da je krava te da je on hrvatski branitelj i da njegov automobil vrijedi 178.000 kuna te da će mu platiti za pričinjenu štetu svaku kunu, prenosi Zagreb.info.

Muškarac na nju nije prestajao vikati nakon čega je žena izašla iz auta i rekla da je i ona hrvatski branitelj i dragovoljac domovinskog rata, i da je bila jedna od osnivača HDZ-a.

Na sudu je rekla kako je braniteljica te kako ima PTSP koji se manifestira na način da jako teško komunicira s ljudima i da nije kriva za ono što joj se stavlja na teret.

Rekla je kako je muškarac urlao na nju govoreći da mu je oštetila auto i busajući se da je on hrvatski branitelj te da mu je mirnim tonom rekla da je i ona te da nije vikala i nije remetila javni red i mir.

Kad je krenula mobitelom fotografirati njihova vozila, muškarac ju je navodno gurnuo te je skoro pala preko rubnjaka, a mobitel joj je pao na cestu i razbio se.

S obzirom da je zaposlenica u jednom ministarstvu, navela je kako je riječ o skupocjenom mobitelu koji joj je neophodan za obavljanje poslova te da je nastala velika šteta koju ona sama ne može nadoknaditi.

Nakon što su pozvali policiju, nisu utvrđena nikakva oštećenja na automobilima.

Priznao je da je i on koristio ružne riječi te se zbog toga ispričao. Naveo je kako nije imao namjeru zvati policiju već da je ponudio europsko izvješće, ali da je gospođa na tome inzistirala zbog čega su čekali dva sata što mu je, kako tvrdi, uzrokovalo dodatne probleme jer je otac troje djece od kojih je jedno s posebnim potrebama pa mu se žurilo kući. Sud je ženu na kraju oslobodio optužbe, piše Zagreb.info.

Foto: ilustracija

www.sjever.hr / www.zagreb.info.hr
23.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.