Now Reading:
Danas se otvara 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije – predstavit će se 300 hrvatskih i inozemnih izlagača – evo kompletnog programa
Full Article 1 minutes read

Danas se otvara 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije – predstavit će se 300 hrvatskih i inozemnih izlagača – evo kompletnog programa

U Križevcima će se od 11. do 13. studenoga 2022. godine po 24. put održati Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, tradicionalna gospodarska manifestacija na kojoj se očekuje nastup oko 300 izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Radno vrijeme Sajma je od 9 do 19 sati, a svečano otvorenje na rasporedu je u petak u 12 sati. Tema Sajma je energetska učinkovitost i obnovljivi izvori energije, a program će biti obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro-izložbama.

Također, posjetitelji će moći uživati i u bogatim popratnim događanjima kao što su izložba malih životinja, Martinje po Križevačkim štatutima te modna revija i revija frizura.

Ovogodišnji partner Sajma je Varaždinska županija, a kroz tri dana trajanja manifestacije pruža se sjajna prilika za upoznavanje županijskog gospodarstva, kao i za predstavljanje mogućnosti ulaganja na području županije.

Organizator Sajma je Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

www.sjever.hr
11.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.