Now Reading:
Vožnja taksijem pretvorila se u horor!! “Vozač je ušao za mojom kćeri u haustor, potrgao joj haljinu i pokušao je napastovati”
Full Article 2 minutes read

Vožnja taksijem pretvorila se u horor!! “Vozač je ušao za mojom kćeri u haustor, potrgao joj haljinu i pokušao je napastovati”

Prije nekoliko dana društvene su mreže preplavile šokantna svjedočanstva djevojaka iz Zagreba koje opisuju svoja jeziva iskustva s vozačima platformi Uber i Bolt. Sve je objavljeno na Instagram storijima stranice “Slatke i nervozne” gdje kruže stravična iskustva djevojaka koje su vozači seksualno napastovali. Djevojke su u svojim anonimnim ispovijestima ispričale brojna iskustva s vozačima koji nisu imali dobre namjere. Da je stvar ozbiljna potvrđuje i činjenica da su i Bolt i Uber pokrenuli interne istrage kako bi razjasnili što se točno dogodilo, piše portal net.hr.

Kako im je ispričao jedan od čitatelja i njegova je kćer doživjela jedno takvo neugodno iskustvo. Naime, nju je u rujnu, u ranim jutarnjim satima, napao vozač Bolta. Vozač je ušao za njom u haustor, napao ju, potrgao joj haljinu i pokušao ju napastvovati. Srećom, uspjela se obraniti, a napadač je pobjegao.

– Slučaj smo odmah prijavili policiji, a kriminalistička istraga je u tijeku – rekao je čitatelj za net.hr te dodao kako Bolt, bez obzira na to što tvrde u javnim objavama, ne poduzima ništa da zaštiti žrtve napada i uznemiravanja i nemaju nikakve procedure da na bilo koji način preveniraju ovakve događaje.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su autentičnost ovog slučaja.

– Policijski službenici teritorijalno nadležne VII. policijske postaje Zagreb – Trešnjevka upoznati su s događajem te su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘Bludne radnje’ proveli kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu – izvijestili su iz PU zagrebačke, a prenosi net.hr

www.sjever.hr / www.net.hr
02.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.