Now Reading:
Međimurska županija nastavlja s ulaganjima u poljoprivredu – Dodjeljuju se sredstva za promociju i prodaju proizvoda
Full Article 2 minutes read

Međimurska županija nastavlja s ulaganjima u poljoprivredu – Dodjeljuju se sredstva za promociju i prodaju proizvoda

Međimurska županija objavila je javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za promociju i prodaju poljoprivrednih proizvoda u 2022. godini.

Potpore se dodjeljuju prihvatljivim korisnicima za organizaciju i sudjelovanje na sajmovima, izložbama i manifestacijama koje su od značaja za razvoj poljoprivredne proizvodnje, autohtonih proizvoda, očuvanje tradicije i kulturne baštine, a koja imaju za cilj promoviranje i prodaju poljoprivrednih proizvoda, zatim za ulaganja u promotivne i marketinške aktivnosti poljoprivrednog gospodarstva te za direktnu prodaju poljoprivrednih proizvoda putem interneta.

Korisnici potpora iz ovog Programa su poljoprivredna gospodarstva koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, a koja imaju sjedište i proizvodne kapacitete na području Međimurske županije i nemaju nepodmirenih obveza prema proračunu Međimurske županije.

Zahtjevi za dodjelu potpore zaprimat će se prema redoslijedu prispijeća (bez obzira na način dostave) do utroška sredstava, odnosno najkasnije do 15. prosinca ove godine.

Zahtjev se podnosi na propisanom obrascu uz svu potrebnu dokumentaciju Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam, Odsjek za poljoprivredu Međimurske županije. Obrazac zahtjeva i Izjave mogu se preuzeti na web stranici.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam na telefon: 040/374-002, 040/374-231 ili na e-mail: poljoprivreda@medjimurska-zupanija.hr

www.sjever.hr
02.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.