Now Reading:
Sjećanje na stradale branitelje i civile Domovinskog rata – delegacija Koprivničko-križevačke županije položila vijenac
Full Article 50 second read

Sjećanje na stradale branitelje i civile Domovinskog rata – delegacija Koprivničko-križevačke županije položila vijenac

Na koprivničkom Gradskom groblju „Pri Svetom Duhu“ kod Velikog križa danas su povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana i u organizaciji Koprivničko-križevačke županije položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na stradale hrvatske branitelje i civilne žrtve iz Domovinskog rata.

U ime Koprivničko-križevačke županije vijenac su položili župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak.

Vijence su položili i predstavnici Ministarstva hrvatskih branitelja Područnog odjela Koprivnica, Ministarstva obrane Republike Hrvatske, Ministarstva unutarnjih poslova, županijskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata i Grada Koprivnice.

Počast paljenjem svijeća odali su ratni zapovjednici i predstavnici županijskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata, dok je molitvu i blagoslov predvodio velečasni Ozren Bizek.

Nakon polaganja vijenaca služena je sveta misa zadušnica za stradale branitelje i civilne žrtve u kapeli Svetog Florijana, kojoj su uime Županije prisustvovali župan i zamjenik Ljubić.

sjever.hr/kckzz.hr
31.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.