Now Reading:
NOVI DETALJI Nakon jučerašnjeg sukoba između BBB-a i Torcide u središtu Zagreba, jedan navijač bori se za život
Full Article 1 minutes read

NOVI DETALJI Nakon jučerašnjeg sukoba između BBB-a i Torcide u središtu Zagreba, jedan navijač bori se za život

Policija će zbog izazivanja nereda i sudjelovanja u tučnjavi kazneno prijaviti 44 navijača splitske Torcide i šest pripadnika zagrebačkih BBB-a zbog njihova sukoba koji se u nedjelju popodne dogodio u središtu Zagreba, pri čemu je jedan gostujući navijač zadobio ozljede opasne po život, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, do tučnjave između dvije navijačke skupine došlo je u nedjelju poslije 13 sati u Ulici Izidora Kršnjavog uoči utakmice između Lokomotive i Hajduka na stadionu u Kranjčevićevoj u Zagrebu.

Po završetku istrage protiv 44 pripadnika Torcide i šest BBB-a bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja nereda i sudjelovanja u tučnjavi.

Iz policije kažu kako se oko 100 osoba međusobno sukobilo koristeći pirotehnička sredstva, teleskopske palice, metalne cijevi, drvene drške za sjekire, drvene palice i druge opasne predmete pogodne za napad i ozljeđivanje.

Ozlijeđeno je ukupno 15 navijača, dva pripadnika Bad Blue Boysa i 13 Torcidaša, dok su dvojica gostujućih teže ozlijeđena, a jedan je zadobio ozljede opasne po život.

www.sjever.hr / index.hr
31.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.