Now Reading:
Radovi vrijedni 1,5 milijuna kuna: asfaltirana nova dionica Prvomajske ulice u Mihovljanu, treća faza najavljena za 2023.
Full Article 1 minutes read

Radovi vrijedni 1,5 milijuna kuna: asfaltirana nova dionica Prvomajske ulice u Mihovljanu, treća faza najavljena za 2023.

Za protočnost i sigurnost prometa kroz naselje, u Mihovljanu ovih dana završava druga faza radova na Prvomajskoj ulici. Tako je u sklopu rekonstrukcije ulice asfaltirana nova dionica, a tijekom radova vrijednih 1,5 milijun kuna izvedene su nova pješačka staza i oborinska odvodnja.

Sve to dakako nakon što su u 2021. godini izvedeni zemljani radovi, odvodnja oborinske odvodnje, betonski radovi, radovi kolničke konstrukcije, završni radovi te radovi na postavi vertikalne i iscrtavanju horizontalne signalizacije vrijedni više od 1,8 milijuna kuna na dionici dugoj pola kilometra.

U srpnju ove godine tako se nastavila druga faza radova na rekonstrukciji tamošnje Prvomajske ulice, a financirani su iz Gradskog proračuna.

Mihovljan je proteklih godina bio zakinut za obnovu prometne infrastrukture, a obnovom centralne prometnice u mjestu to se mijenja te Mihovljan dobiva novu vizuru, uz veću sigurnost i na ponos mještana.

Grad Čakovec osigurao je svu potrebnu dokumentaciju za nastavak radova na preostaloj dionici u starom dijelu naselja, tako da su već najavljeni novi radovi, točnije treća faza u 2023. godini.

sjever.hr
25.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.