Now Reading:
Općini Bedekovčina odobrena sredstva za završetak dogradnje i opremanje dječjeg vrtića!
Full Article 1 minutes read

Općini Bedekovčina odobrena sredstva za završetak dogradnje i opremanje dječjeg vrtića!

U Općinu Bedekovčinu pristigla je dobra vijest, a riječ je o pozitivnoj odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja prema kojoj je projektni prijedlog Dogradnja i opremanje Dječjeg vrtića Bedekovčina, uspješno prošao prvu fazu procjene.

Naime, Općina Bedekovčina, u partnerstvu s Gradom Donja Stubica, prijavila je, na javni poziv Ministarstva znanosti i obrazovanja, projekt: Dogradnja i opremanje Dječjeg vrtića Bedekovčina. U travnju 2022. godine otvoren je prvi dio dograđenog dijela vrtića vrijedan oko 10 milijuna kuna, čime je kapacitet vrtića proširen na 180-ero djece.

– Ovim projektom realizirat će se završna faza dogradnje i opremanja dječjeg vrtića koja obuhvaća dovršetak i kompletno opremanje katnog dijela građevine, ugradnju lifta, uređenje vanjskog dvorišnog dijela te dodatnih parkirališnih mjesta, čime će se povećati kapaciteti vrtića za četiri nova dnevna boravka odnosno 56-ero djece. Ciljna skupina su djeca jasličke i vrtićke dobi s prebivalištem na području Općine Bedekovčina i Grada Donja Stubica – poručili su iz Općine.

Ukupna procijenjena vrijednost projekta iznosi 5.955.488,75 kuna, od čega će kroz projekt biti financirano 4.896.000 kuna, a uskoro se očekuje i donošenje Odluke o financiranju i potpis Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

www.sjever.hr
19.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.