Now Reading:
Žena u krivom smjeru ulazila u kružni tok?! Taksist potom udario curicu i mamu na pločniku: ‘Kad sam vidio dijete na autu prestao sam disati’
Full Article 2 minutes read

Žena u krivom smjeru ulazila u kružni tok?! Taksist potom udario curicu i mamu na pločniku: ‘Kad sam vidio dijete na autu prestao sam disati’

Taksist je izbjegavao nalet na drugo vozilo zbog čega je završio na pločniku i udario u zid te u djevojčicu (6), koja je bila s mamom. Na sreću, curica je u nesreći zadobila lakše ozljede.

Suze mi idu kad se svega sjetim, samo se nadam da će dijete biti dobro, vidno potresen i u šoku kazao nam taksist za 24sata, koji je u utorak oko 12.30 sati na Britanskom trgu u Zagrebu naletio na curicu (6), koja je s majkom hodala pločnikom.

Kako su za 24sata ispričali svjedoci nesreće, vozač taksija spuštao se Ulicom Ivana Kukuljevića prema kružnog toku i zatim ravno na Britanski trg.

– Kod glazbene škole u lijevoj traci bila je jedna žena parkirana s nekom većom Teslom pod sva četiri žmigavca. On ju je izbjegavao, završio na pločniku i udario u zid kod glazbene škole, a zatim u dijete. Svi smo pretrnuli kad se čuo dječji vrisak. Smjestili su je na stepenice kako bi joj pružili pomoć do dolaska Hitne pomoći – govori nam svjedokinja.

Taksist kaže da žena nije bila parkirana već se uključivala u promet u kružni tok u krivom smjeru.

– Nisam je trebao izbjegavati, trebao sam je udariti i ovo se ne bi dogodilo. Ja sam je pokušao izbjeći, bacilo me na pločnik, u zid, pa u kantu. Kad sam vidio dijete kako leti s mog poklopca motora na cestu ostao sam bez zraka. Tako nešto sam i ja doživio sa svojim sinom prije nekih desetak godina – nastavlja taksist dodajući da je pokušao kočiti, no vozilo je proklizalo i nije mogao ništa učiniti.

sjever.hr/24sata.hr

18.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.