Now Reading:
Varaždinci optimistični uoči sraza s Dinamom: „Oni su favoriti u svakoj utakmici na Maksimiru, ali mi idemo hrabro, pokazali smo da možemo”
Full Article 2 minutes read

Varaždinci optimistični uoči sraza s Dinamom: „Oni su favoriti u svakoj utakmici na Maksimiru, ali mi idemo hrabro, pokazali smo da možemo”

Uoči prvenstvene utakmice u kojoj će se na zagrebačkom Maksimiru sastati Dinamo i Varaždin, održana je konferencija za novinare u varaždinskom prvoligašu, a o tome što očekuju od ovog susreta govorili su trener Varaždinaca Mario Kovačević i igrač sredine terena David Puclin.

-Prvak, najbolja ekipa na tablici i svjesni smo da nas čeka težak posao, ali poslije teškog poraza nakon Hajduka, dobro nam je došla utakmica u Novom Marofu na proslavi 95 godina kluba. Poslužila nam je kao priprema za nedjelju za Dinamo. Nažalost, još uvijek imamo puno problema s ozljedama, ali ostali dobro rade. Znamo što nas čeka protiv Dinama, ali prvu smo utakmicu s njima hrabro odigrali i vjerujem da će opet biti tako, a i nadam se da će Dinamo imati slab dan, pa da dođemo do pozitivnog rezultata – rekao je Kovačević.

Puclinu je ovo nova prilika za dokazivanje, a ukratko se osvrnuo na poraz protiv Hajduka.
-To je nogomet. Treba zaboravit tu utakmicu i izvući najbolje iz nje i fokusirat se na pozitivne stvari koje smo dobro radili, ali se, nažalost , nismo uspjeli s bodom vratiti kući. Napravili smo dobru analizu, pogledali smo sve – rekao je Puclin.

Dinamo igra kod kuće i naravno da je favorit, ne samo zbog toga, ali ekipa Varaždina neće se predati.

-Igrali su Europu, možda možemo tražiti šansu kroz umor i pad motivacije i zahvaljujući tome uzeti bodove – rekao je Puclin.

Kovačević se složio da je Dinamo favorit, ali je naglasio da je u 90 minuta sve moguće.
-Oni su favoriti u svakoj utakmici na Maksimiru, ali mi smo pokazali da možemo. Ako se neke stvari poklope u nogometu je sve moguće i vjerujem da možemo doći do pozitivnog rezultata. Pripremamo još analizu danas, sutra i pokušat ćemo iskoristiti to gdje su loši. Moramo biti hrabri prema naprijed. Naše greške moramo svesti na minimum, radit ćemo da se popravimo na tim prekidima. Moramo izvući zadnji atom snage da spriječimo te stvari u prekidima. Želimo biti bolji protiv Dinama, nego što smo bili protiv Hajduka i sportski je nadati se pozitivnom rezultatu – kazao je Kovačević.

Utakmica Dinamo – Varaždin na Maksimiru će se igrati u nedjelju od 15 sati.

a. kučić/sjever.hr
14.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.