Now Reading:
Kovačević optimističan uoči susreta s Hajdukom: Vjerujem da će moji dečki biti hrabri i odlučni i nadam se pozitivnom rezultatu
Full Article 3 minutes read

Kovačević optimističan uoči susreta s Hajdukom: Vjerujem da će moji dečki biti hrabri i odlučni i nadam se pozitivnom rezultatu

U 12. kolu SuperSport HNL-a momčad Varaždina gostovat će kod Hajduka, a već uobičajeno, uoči susreta u Klubu je održana konferencija za novinare.

Stanje u svlačionici Varaždinaca nije baš sjajno jer dosta je i kartona i ozlijeđenih igrača, stoga momčad neće konkurirati Hajduku u najjačem sastavu.

-Bez obzira na sve to, na treninzima se dobro radi, nemam što zamjeriti dečkima. Prati nas od početka malo ta nesreća, puno igrača ne može igrati protiv Hajduka, ali bar imamo širok raspon igrača, tako da me veseli da će moći igrati oni koji inače manje imaju šansu. Siguran sam da oni jedva čekaju i da se žele pokazati, da im je želja igrati među prvih jedanaest– rekao je trener NK Varaždina Mario Kovačević.

Problema je dosta, ali Kovačević se ne plaši Hajduka i veseli se susretu na Poljudu.
-Kao i pred svaku utakmicu, nadam se da će moji dečki dati sve od sebe i da će biti hrabri i odlučni. Motivacija nam sigurno neće trebati jer kad se igra protiv Hajduka na Poljudu, svaki igrač to jedva čeka, kao i ja kad sam igrao nogomet. Tamo je atmosfera uvijek prekrasna, Hajduk je uvijek u vrhu hrvatskog nogometa, predstavlja veliki izazov, ali imamo u svojoj ekipi dosta Dalmatinaca i vjerojatno će se htjeti pokazati pred svojima, računamo na taj dišpet – istaknuo je Kovačević.

Dodao je da njegovi igrači od početka trebaju krenuti žestoko, čvrsto i odgovorno i na taj način uhvatiti svoju priliku.
-Možda se ne bi ljutio da oni dominiraju, a mi na kraju pobijedimo. Teško će biti, ali mi se nadamo pozitivnom rezultatu– zaključio je trener Varaždinaca.

Igrač sredine terena Marin Pilj u Varaždinu je nešto više od mjesec dana i kaže da se dobro snašao, da je zadovoljan te da mu nije trebalo puno vremena za prilagodbu.
-Svlačionica je dobra, baš je klapa i rezultat je dobar, a atmosfera pozitivna. Sigurno da je pred nama teško gostovanje, ali pokazali smo da možemo protiv svih. Gledao sam prvu utakmicu Varaždina i Hajduka i mislim da je Varaždin nezasluženo izgubio, a imali su svoje šanse i u utakmici s Dinamom, gdje su imali period u kojem su dominirali – izjavio je Pilj.

Raduje se toj utakmici i smatra da će svim igračima biti gušt igrati u Splitu.
-Bit će to izazov za nas. Oni jesu favoriti, ali vjerujem da mi tamo možemo izvući pozitivan rezultat – poručio je.

Utakmica Hajduk – Varaždin igrat će se u subota, 8. listopada od 19,05 sati na splitskom Poljudu.

a.kučić/sjever.hr
06.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.