Now Reading:
Iz Varaždinske županije pozivaju – Izjasnite se kakve kulturne programe želite u županiji
Full Article 2 minutes read

Iz Varaždinske županije pozivaju – Izjasnite se kakve kulturne programe želite u županiji

Varaždinska županija objavila je javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi Varaždinske županije za 2023. godinu.

Navode, kako su sredstva iz proračuna Varaždinske županije osigurana za financiranje javnih potreba u kulturi namijenjena potpori programima i projektima u kulturi od interesa za županiju.

Na ovaj javni poziv mogu se prijaviti ustanove u kulturi, umjetničke organizacije, samostalni umjetnici, udruge, pravne i fizičke osobe u sljedećim područjima i djelatnostima: arhivska, muzejska, knjižnična, knjižarska i audiovizualna djelatnost, dramska i plesna umjetnost, glazbena i glazbeno – scenska umjetnost, književnost, vizualne umjetnosti, dizajn i arhitektura, interdisciplinarne i nove umjetničke i kulturne prakse, digitalna umjetnost, kulturno – umjetnički amaterizam, međunarodna kulturna suradnja i mobilnost, dostupnost, pristup i sudjelovanje u kulturi.

Temeljni uvjet za dodjelu financijskih sredstava je sjedište pravne osobe odnosno prebivalište fizičke osobe na području Varaždinske županije te upis u odgovarajući registar/upisnik/očevidnik ili drugo udruženje za obavljanje kulturne djelatnosti ili provođenje programa ili projekata u kulturi.

Prijave za financiranje javnih potreba u kulturi podnose se elektroničkim putem na e – obrascu koji je dostupan na mrežnim stranicama Varaždinske županije, www.varazdinska-zupanija.hr

Ispunjen obrazac prijave dostavlja se u zatvorenoj omotnici, poštom, dostavljačem ili osobno na adresu Varaždinska županija, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i sport, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin.

Prijave se podnose do 31. listopada ove godine, do 14 sati.

Sva pitanja vezana uz ovaj javni poziv mogu se postaviti isključivo na e-mail: kultura@vzz.hr, najkasnije do 25. listopada do 14 sati.

www.sjever.hr
03.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.