Now Reading:
U elitnoj zgradi na zagrebačkom Španskom prodavali ljubav: „Bokić. Nova sam ovdje, sat vremena je 1000 kuna”
Full Article 2 minutes read

U elitnoj zgradi na zagrebačkom Španskom prodavali ljubav: „Bokić. Nova sam ovdje, sat vremena je 1000 kuna”

prostitucijq

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o uhićenju tri žene i dvojice muškaraca s područja zagrebačkog naselja Špansko, koji su nudili seksualno iskustvo, prenosi Telegram.

Jutarnji je otkrio da je njihov lanac prodaje ljubavi funkcionirao objavljivanjem erotskih oglasa o pružanju seksualnih usluga po oglasnicima, a na poziv bi im se pustila automatizirana poruka.

-Bokić. Nova sam ovdje i samo kratko tu! Sat vremena je 1000 kuna, a pola sata 600. Odnos sa zaštitom, ljubljenje, moguć striptiz 1000 kuna za 1 h – reklo bi se u poruci.

Nudili su i pružanje “seksualnih usluga bez požurivanja u klimatiziranom prostoru”, no napominjali su da analnog odnosa nema. U jednoj “elitnoj” zgradi u Španskom unajmili su nekoliko stanova, iz kojih su operirali i slali klijentima SMS poruke. U stanovima bi ih čekale djevojke, među kojima je bila i jedna državljanka Srbije.

Klijentima bi se pola sata naplaćivalo između 500 i 800 kuna, dok bi za puni sat morali izdvojiti između 1000 i 1400. U mjesec dana organizirali su više od 200 takvih usluga i kako se sumnja, zaradili oko 700.000 kuna.

Sumnju policije pobudile su dvije žene, 32-godišnjakinja i 26-godišnjakinja, koje su omogućavale drugima pružanje spolnih usluga, kako bi ostvarile protupravnu korist. One su po svojim uhodanom obrascu vrbovale i poticale tri žene (28, 34 i 55 godina), te još nepoznati broj ženskih osoba na pružanje spolnih usluga.

Oglase su objavljivali još od sredine svibnja 2020. godine, a sumnja se da su osumnjičene u posljednjih oko mjesec dana organizirale 245 spolnih usluga te zaradu međusobno podijelile.

Policija je kod njih pronašla 23 mobitela, 15 SIM kartica, dva laptopa, vanjsku memoriju, veću količinu prezervativa te novac u domaćoj i stranim valutama.

Nakon istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom odvjetništvu. Sudac istrage im je odredio jednomjesečni istražni pritvor.

Foto: ilustracija
www.sjever.hr / telegram.hr / jutarnji.hr
02.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.