Now Reading:
Zbog kaotičnih gužvi: Zagreb uveo novu regulaciju prometa preko Jadranskog mosta, evo kako ćemo se voziti sljedećih mjeseci
Full Article 1 minutes read

Zbog kaotičnih gužvi: Zagreb uveo novu regulaciju prometa preko Jadranskog mosta, evo kako ćemo se voziti sljedećih mjeseci

Nakon kaotičnih gužvi, Grad Zagreb je od subote uveo novu regulaciju prometa pa se preko Jadranskog mosta vozi dvosmjerno po zapadnom kolniku, u dva traka za svaki smjer.

Kako su izvijestili iz Grada Zagreba od subote je na snazi nova privremena regulacija prometa na Jadranskom mostu, povodom izvođenja radova sanacije prijelaznih naprava i izvanrednog održavanja južnog prilaznog vijadukta mosta.

Za promet će biti zatvoren istočni kolnik, te će se promet odvijati dvosmjerno po zapadnom kolniku, u dva prometna traka za svaki smjer.

Za vrijeme radova, pješaci i biciklisti će biti preusmjereni preko starog Savskog mosta.

Prometovanje teretnim vozilima preko mosta neće biti moguće, a izlaz iz Riječke ulice u smjeru Jadranskog mosta bit će zatvoren za sva vozila.

Kako bi se izbjegla dodatna zagušenja, iz Grada predlažu obilazni pravac: Avenija Dubrovnik – Most Slobode, odnosno Most Mladosti.

– Za vrijeme radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje – poručili su iz Grada Zagreba.

www.sjever.hr / Grad Zagreb
01.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.