Now Reading:
Broj novooboljelih u Međimurju danas prilično velik
Full Article 1 minutes read

Broj novooboljelih u Međimurju danas prilično velik

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 148 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je 18 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2. Iz drugih županija prijavljena su 4 pozitivna slučaja kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 76 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 521. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 134 710 uzoraka.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 18 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla hospitalizirana su 4 pacijenta, otpuštene su 2 osobe. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

Započelo je cijepljenje novom varijantom cjepiva, te se mogu cijepiti sve osobe starije od 12 godina koje su primarno procijepljene 1 dozom cjepiva Janssen ili s dvije doze cjepiva Pfizer/Moderna/Astra Zeneca.

www.sjever.hr
01.10.2022.

Input your search keywords and press Enter.