Now Reading:
Grad Krapina poziva: Dostavite svoje prijedloge za dodjelu javnih gradskih priznanja
Full Article 2 minutes read

Grad Krapina poziva: Dostavite svoje prijedloge za dodjelu javnih gradskih priznanja

Odbor za priznanja Grada Krapine objavio je Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu priznanja grada Krapine za 2022. godinu.

Iz Grada pozivaju građane, udruge građana, vjerske zajednice, političke stranke, trgovačka društva, ustanove te druge pravne osobe s područja Grada Krapine da dostave prijedloge/inicijativu za dodjelu javnih priznanja Grada Krapine.

Dodijelit će se tako nagrada za životno djelo, priznanje za počasnog građanina, povelja, plaketa, grb te mala plaketa Grada Krapine, i to osobama koje su na neki način doprinijele boljitku grada.

Prijedlozi koji će se uvažiti moraju biti pismeno obrazloženi i sadržavati ime i prezime odnosno naziv podnositelja prijedloga, prebivalište ili sjedište podnositelja prijedloga, osobno ime ili naziv pravne osobe na koju se prijedlog odnosi uz navođenje osnovnih podataka o osobi, naziv javnog priznanja i područje za koje se podnosi prijedlog, obrazloženje prijedloga odnosno postignuća i doprinosa radi kojih se predlaže dodjela priznanja te odgovarajuću dokumentaciju kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga (dosadašnje nagrade, objavljeni radovi, natjecateljski rezultati i slično).

Prijedlog za dodjelu javnih priznanja može se dati i posmrtno, a svi prijedlozi se dostavljaju osobno ili poštom na adresu Grada. Rok za dostavu je 30. listopada ove godine.

www.sjever.hr
30.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.