Now Reading:
Međimurski školski sportski savez ima novo vodstvo – župan Posavec poručio: Jedina smo županija u Hrvatskoj s besplatnom školom plivanja
Full Article 1 minutes read

Međimurski školski sportski savez ima novo vodstvo – župan Posavec poručio: Jedina smo županija u Hrvatskoj s besplatnom školom plivanja

Međimurski školski sportski savez ima novo vodstvo. Naime, na izbornoj skupštini, Goran Kolarić izabran je za novog predsjednika Saveza, a za doprinos u razvoju školskog sporta u Međimurju uručene su plakete umirovljenim profesorima tjelesne i zdravstvene kulture Josipu Zbiljskom, Jadranki Markuš, Vinku Grgiću, Mladenu Dešiću i Vladimiru Novaku.

Novom vodstvu i nagrađenima čestitao je i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je poručio kako Međimurski školski sportski savez sa svojim brojnim aktivnostima potiče zdrav način života i sportski duh među učenicima.

-Međimurska županija jedina je županija u Hrvatskoj koja ima besplatnu školu plivanja, i to za učenike trećih razreda svih međimurskih osnovnih škola. Program je to koji provodi Međimurski školski sportski savez, zaduženi su i za provedbu školskih sportskih natjecanja koja godišnje okupljaju više od 5 000 učenika, a potrebna sredstva osigurana su u županijskom proračunu – dodao je Posavec.

Napomenimo i kako Međimurski školski sportski savez okuplja 38 školskih sportskih društava osnovnih i srednjih škola Međimurske županije.

www.sjever.hr / FB Matija Posavec
29.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.