Now Reading:
Vlasnik zagrebačkog restorana: STROGO ZABRANJEN ULAZ PEDERIMA – imamo objavu koju je obrisao!
Full Article 1 minutes read

Vlasnik zagrebačkog restorana: STROGO ZABRANJEN ULAZ PEDERIMA – imamo objavu koju je obrisao!

Vlasnik restorana Tihi Gaj u Zagrebu Miroslav Radičević objavio je jučer na Facebooku da je u njegov restoran “strogo zabranjen ulaz pederima”, prenosi index.hr

Na njegovu je objavu upozorila stranica Seksizam naš svagdašnji.

-Vlasnik restorana Tihi Gaj razbacuje se homofobijom na svim svojim profilima. Zna li da je diskriminacija zakonom zabranjena – napisali su na stranici Seksizam naš svagdašnji i označili spomenuti restoran. 

Spominjući u množini profile vlasnika Seksizam naš svagdašnji ciljao je na profile “Radičević Tihi Gaj”, s kojeg je došla spomenuta objava, te “Kralj Ćevapa” i “Miroslav Radičević-Miro”, koji su označeni na homofobnoj objavi. Na sva tri profila su slike vlasnika Tihog Gaja Miroslava Radičevića. 

-Radićević Tihi Gaj STROGO ZABRANJEN ULAZ PEDERIMA”, glasila je od riječi do riječi objava vlasnika restorana, koji je inače smješten na samom izlazu iz Zagreba prema Pisarovini. Kažemo glasila jer ju je vlasnik Tihog Gaja obrisao s Facebooka.

Par minuta nakon što smo se uvjerili ne samo da je objava bila na Facebooku vlasnika restorana nego i da je sam svoju objavu još jednom podijelio, sve je uklonjeno s Fejsa. 

Foto: Facebook Seksizam naš svagdašnji/ Miroslav Radičević-Miro

sjever.hr/index.hr
26.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.