Now Reading:
Plenković opet ima koronu! Evo koga je ovlastio za predsjedanje sjednicama
Full Article 50 second read

Plenković opet ima koronu! Evo koga je ovlastio za predsjedanje sjednicama

Predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je jutros testiranje na prisutnost koronavirusa, s obzirom na to da je jučer razvio simptome bolesti, a danas ima i povišenu temperaturu. Nalaz je pozitivan, priopćili su iz Vlade.

Predsjedniku Vlade određena je mjera izolacije te će svoje obveze nastaviti obavljati od kuće, slijedeći sve upute liječnika i epidemiologa. Za sazivanje i predsjedanje sjednicama Vlade i potpisivanje akata Vlade ovlastio je potpredsjednika Vlade i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda.

S obzirom na to da se predsjednik Vlade, kao i drugi članovi Vlade, cijepio protiv bolesti COVID-19, podsjećamo da cjepivo ne štiti u potpunosti od mogućnosti zaraze, no pruža zaštitu od težih oblika bolesti.

Članovi Vlade i suradnici koji su bili u bliskom kontaktu s predsjednikom Vlade poštovat će preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo oko postupanja s bliskim kontaktima zaraženih koronavirusom, što podrazumijeva i nošenje zaštitne maske, samotestiranje te druge mjere opreza.

sjever.hr/vlada.gov.hr
14.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.