Now Reading:
Važan projekt za Varaždinske Toplice: Radovi na izgradnji nogostupa od novog mosta prema Tuhovcu bliže se kraju
Full Article 1 minutes read

Važan projekt za Varaždinske Toplice: Radovi na izgradnji nogostupa od novog mosta prema Tuhovcu bliže se kraju

Kao što je i nedavno najavljeno, radi veće sigurnosti svih sudionika u prometu, posebno pješaka u Varaždinskim Toplicama u tijeku je izgradnja nogostupa od novog mosta prema Tuhovcu.

Radi se o investiciji Hrvatskih cesta, a u sklopu projekta vrijednog 622 tisuće kuna uredit će se oborinska odvodnja i izgraditi nova pješačka staza ukupne dužine 950 metara, kao kontinuitet između izvedene pješačke staze od Varaždinskih Toplica do polovice naselja Tuhovec i izgrađene staze u sklopu projekta novog mosta preko rijeke Bednje.

Kako je uoči početka radova naglasila toplička gradonačelnica Dragica Ratković ovaj je projekt potvrda da se osluškuju potrebe građana s obzirom da se o novom mostu pričalo najmanje 20 godina.

-Realizacijom ovog dugoočekivanog projekta o kojem se pričalo desetljećima protočnost i sigurnost prometa značajno će se povećati. S obzirom da se radi o jednoj od najkritičnijih točaka na području našeg grada drago mi je da smo prionuli rješavanju ovog problema te da ispunjavamo obećanja – rekla je Ratković.
Radove izvodi tvrtka Colas Hrvatska, a oni bi trebali biti gotovi do kraja rujna ove godine.

Foto: Facebook Dragica Ratković

abrkic/sjever.hr
10.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.