Now Reading:
HDZ se oglasio o prosvjedu usmjerenom protiv njih: Narod je vodstvima MOST-a i DP-a dao – otkaz!
Full Article 1 minutes read

HDZ se oglasio o prosvjedu usmjerenom protiv njih: Narod je vodstvima MOST-a i DP-a dao – otkaz!

-Narod je vodstvima MOST-a i DP-a dao – otkaz! Najavljivali su 100.000 prosvjednika i “pad Vlade RH, a okupilo se više dužnosnika tih dviju stranaka nego hrvatskih građana. Došlo je manje ljudi od broja objava i izjava kojima su Grmoja, samoproglašeni mesija Miletić & Penava pozivali na prosvjed, stoji u objavi stranke.

“Za MOST-ove zlobne, a nesposobne mališane znali smo da vole parazitirati na lažima i suludim teorijama urote, ali vidimo da je i Penava odlučio ukrcati DP u taj brod.

Kako god, današnji je dan velikoj većini Hrvata samo potvrdio činjenicu da vodstva MOST-a i DP-a nisu u stanju ništa učiniti na dobrobit Hrvatske, a kamoli donijeti sveobuhvatni paket mjera pomoći i osigurati dosad nezabilježena sredstva – 21 milijardu kn kako bi građani i gospodarstvo imali mirnu jesen i zimu.”

Podsjetimo, povod ovom prosvjedu bila je najnovija afera o pljački Ine koje se pripisuje toj stranci u još mnoge čija su se imena mogla vidjeti na transparentima prosvjednika. No, izgleda da je od ovog prosvjeda usmjerenog protiv Plenkovićevog HDZ-a, najviše profitirao upravo HDZ.

Foto: Facebook Marin Miletić

sjever.hr/Facebook Hrvatska demokratska zajednica
10.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.